top of page
Umidometru pentru sol (sera) - Aquameter Eco TM

Umidometru pentru sol (sera) - Aquameter Eco TM

Tensometru compact AQUAMETER ECO, model [TM] (mini) - aparatul are dimensiuni mai mici comparativ cu modelul T. Este mai convenabil intr-un spatiu restrans (tehnologii de cultivare cu volum redus, celule de matca, sere, sere, containere, ghivece, cutii, capacitate etc.), iar greutatea sa redusă vă permite să instalați în siguranță senzorul chiar și la o adâncime de 10 cm de suprafața solului. Ideal pentru controlul umidității plantelor de apartament. Tensiometrele AQUATEC au modificări (marcaje). Tensiometrul TM10 este un tensiometru mecanic cu o adâncime de instalare de lucru de 10 cm - distanța de la suprafața solului până la mijlocul sondei ceramice a dispozitivului. TM20 este un tensiometru cu o adâncime de instalare de lucru de 20 cm, apoi 10 cm până la 50 cm (pentru modelul TM). Tensiometrele cu modificarea TM15 sunt realizate la comandă individuală.

Toate modelele de tensiometre cu un manometru mecanic cu un vacuometru sunt echipate cu o scară intuitivă de culoare pentru afișarea intervalelor de potențial matricial al umidității solului pentru diferite tipuri de sol. Senzorul poate fi folosit atât în ​​aer liber, cât și în teren închis.
Potrivit pentru toate culturile în care adâncimea părții principale a sistemului radicular al plantelor este de la 5 cm și mai adânc. Sonda ceramică a tensiometrului TM acoperă un strat de pământ de 20 de centimetri. Se recomanda folosirea modelului TM impreuna cu modelele T intr-un punct (statie) de observatie, instalandu-l pe acesta din urma in straturile mai profunde ale solului.
Pentru fiecare cultură sau câmp sunt folosite mai multe tensiometre pentru a obține rezultate obiective și pentru a putea compara datele. Alegerea unui anumit loc de instalare depinde de condițiile solului, de proiectarea sistemului de irigare, de tehnologia de irigare și de organizare.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:
- Marca/model: AQUAMETER_ECO_TM
- Producător: AQUATEC
- Material: PPR
- Culoare: gri
- Precizia dispozitivului: ± 2,5%
- Diametru, mm: 20
- Lungimea sondei ceramice: 5
- Lungimea tensiometrului: 20 / 40 / 60 / 80 / 100cm

 

PREȚURI ȘI REDUCERI:

1-5 buc = pret fix

6-15 buc = -10% reducere

16-25buc = -15% reducere

26+ buc = -20% reducere

 

Suntem distribuitori Autorizați ’’AQUATEC’’ în Republica Moldova

Produs 100% autentic!

    1.440,00LPreț
    bottom of page