Despre noi

Satisfacția clientului - este scopul nostru de baza!

           Compania ’’Radelux-Prim’’ (www.vlagomer.md )SRL cu o experiență de un deceniu, comercializează utilaj si echipament de precizie pentru agricultură. În ultimii ani, am devenit distribuitori autorizați în Moldova a companiilor Farmcomp (Wile, Finlanda) și Supertech Agroline (SuperPro, Danemarca). Suntem lideri pe piața utilajelor de măsurare a umidității produselor cerealiere și alimentare, fiind axați pe nevoile fermierilor. Din acest motiv, cel mai mare sortiment de umidometre la prețuri echitabile îl găsiți anume la noi.

           A doua categorie de utilaje, pe care le punem la dispoziția fermierilor sunt stațiile agro-meteo mobile, produse in Europa. La distanță, prin intermediul telefonului mobil, acestea furnizează informații vitale precum: Temperatura/umiditatea/presiunea aerului, temperatura/umiditatea solului, viteza vântului, cantitatea de precipitații, radiația solară (evapotranspirația) și umiditatea frunzelor. Suntem distribuitori autorizați ai companiei Meteobot, care ocupă poziția de top pe piața stațiilor meteo.

           Pe lângă aceasta, avem în vânzare: sonde de prelevare a probelor, sonde de determinare a temperaturii cerealelor, refractometre pentru fructe, cântare de analiză pentru laborator, mori de laborator, sisteme de monitorizare a temperaturii și umidității în elevatoare, penetrometre sol, GPS-metre agricole etc.

 

Vom fi bucuroși să vă deservim…

1169540572_vlagomer-zerna-wile.jpg