top of page
Umidometru pentru sol - FieldScout 350

Umidometru pentru sol - FieldScout 350

FieldScout TDR 350 este următoarea generație a umidometrului pentru sol TDR 300. Noile îmbunătățiri ale TDR 350 includ măsurarea EC (conductivitatea electrică), măsurarea temperaturii suprafeței gazonului, un afișaj îmbunătățit cu iluminare din spate, Bluetooth integrat și GPS intern. În plus față de oferirea tehnologiei de măsurare a domeniului în timp, pe care profesioniștii din domeniul gazonului au ajuns să aibă încredere în marca FieldScout TDR. Senzorul FieldScout TDR 350 de umiditate a solului ia în considerare citirile EC și integrează această lectură în rezultatele TDR, oferind citiri consistente indiferent dacă nivelul CE al solului este mai mare sau mai mic.

  • Noul TDR 350 are o precizie crescută pentru a măsura conținutul de apă volumetric al solului (VWC), împreună cu conductivitatea electrică a solului (EC) și temperatura suprafeței solului.
  • Cu Bluetooth și GPS integrate, nu sunt necesare piese suplimentare pentru conectivitatea Bluetooth și geolocalizarea citirilor. Folosind aplicația FieldScout Mobile, disponibilă atât pentru iOS cât și pentru Android, măsurătorile pot fi încărcate automat în SpecConnect cu abonamentul dvs. FieldScout Pro pentru vizualizare și analiză a datelor.
  • TDR 350 Cu Bluetooth și GPS integrate, nu sunt necesare piese suplimentare pentru conectivitatea Bluetooth și geolocalizarea citirilor. Folosind aplicația mobilă FieldScout, disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, măsurătorile pot fi încărcate automat în SpecConnect cu abonamentul dvs. FieldScout Pro pentru vizualizare și analiză a datelor.
  • Un afișaj LCD cu iluminare din spate exclusiv din industrie oferă contraste optime pentru lumina zilei și vizualizarea cu lumină scăzută și cifre mai mari pentru vizualizarea mai ușoară a măsurătorilor. Primiți citiri instantanee nu este necesară conectarea unui smartphone sau computer! Carcasă pentru senzorul de umiditate al solului TDR 350 - Înregistratorul de date de mare capacitate poate înregistra aproximativ 50.000 de măsurători cu coordonate GPS. Înregistrările de date pot fi salvate pe stick-ul USB sau smartphone-uri sau tablete prin Bluetooth atunci când se utilizează FieldScout Mobile Pro în SpecConnect. Înregistrările de date pot fi salvate pe un stick USB sau pe smartphone-uri sau tablete prin Bluetooth atunci când se utilizează FieldScout Mobile Pro în SpecConnect
  • Înregistratorul de date de mare capacitate poate înregistra aproximativ 50.000 de măsurători cu coordonate GPS. Înregistrările de date pot fi salvate pe un stick USB sau pe smartphoneuri sau tablete prin Bluetooth atunci când se utilizează FieldScout Mobile Pro în SpecConnect

 

TDR 350 are un design ergonomic cu o sondă montată pe arbore, care este un cadru tubular telescopic. Acest lucru permite utilizatorilor să ia cu ușurință și rapid multe măsurători în diferite medii de gazon și sol.

 

SPECIFICATII TEHNICE:

Unitati de masura: Conținut procentual de apă volumetrică (VWC)

Rezoluţie: 0,1% VWC

Precizie: + - 3,0% VWC cu conductivitate electrică (EC) <2 mS / cm

Gamă: 0% până la saturație (saturație până la aproximativ 50% apă volumetrică în funcție de tipul de sol)

Durata de viata a bateriei: 4 baterii AA

Logger de date: 50.000 de măsurători

Gama EC: 0 la 5 mS / cm, Rezoluție: 0,01 mS / cm, Precizie: +/- 0,1 mS / cm

Interval de temperatură: -30 ° C la 60 ° C, Rezoluție: 0,1 °, Precizie: +/- 1 ° C

 

RECENZIE VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=hyOxw0ZHCfE

    38.500,00LPreț
    bottom of page