top of page
Umidometru - FarmPoint

Umidometru - FarmPoint

          Umidometrul FarmPoint este utilizată pentru analiza expresă a umidității cerealelor în condiții de laborator și de câmp, în timpul recoltării, depozitării și prelucrării cerealelor, precum și prelucrării post-recoltare și uscarii cerealelor, la curenți, la plasarea cerealelor în depozitele; la umezirea bobului înainte de măcinare.
          Acesta este un dispozitiv electronic portabil, convenabil, în care citirile conținutului de umiditate sunt afișate ca procent pe un afișaj electronic (afișajul este rusificat). Caracteristica principală a dispozitivului este versatilitatea sa, capacitatea de a lucra cu multe tipuri de cereale, semințe de iarbă fără măcinare prealabilă, precum și făină într-o gamă largă de umiditate și cu o precizie foarte mare. Setarea de bază are următoarele calibrări: ovăz, grâu, orz, secară, trifoi, sorg, porumb, rapiță, mazăre, floarea-soarelui, soia, hrișcă, orez, mei, in, făină de grâu, păstuc roșu, păstuc de luncă, gris. Este posibilă calibrarea dispozitivului pentru alte culturi și materii prime alimentare.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:

- Model: FarmPoint
- Metoda de masurare: precizie dielcometrică, % 0,5
- Interval de măsurare, %: de la 5 la 45
- Interval de funcționare, ° С: de la 0 la 45
- Numar de scale: 20
- Dimensiuni, mm: 210 x 75 x 75

- Greutate, kg: 0,6
- Alimentare: baterie de 9 volți, tip „Krona”
- Carcasa din plastic ABS rezistent la impact
 

Tipuri de cereale si seminte măsurate:

Ovaz, Grau, Orz, Secara, Porumb, Rapita, Soia, Floarea Soarelui, Triticale, Grau durum, Grau imbracat, Făină de grâu, Paste, In, Orez, Hrișcă, Mazăre, Mei, Trifoi rosu, Trifoi alb, Lucerna, Orez alb, Orez brun, Cafea arabica, Cafea robusta

 

In complect:

1.) SuperPoint

2.) Instructie in limba rusa și română

3.) Batereie tip-crona

4.) Garantie

 

Suntem distribuitori autorizați în Republica Moldova.

Prețul este indicat prin transfer cu TVA.

Garanție de la producator.

Fabricat în Danemarca.

    7.950,00LPreț
    bottom of page