top of page
Titrator automat - Mettler Toledo Easy Pro

Titrator automat - Mettler Toledo Easy Pro

Titrator automat Easy Pro, Easy Pro pentru titrari de pH, redox si argentometrice EasyPlus. Tehnologie unică de titrare LongClick (porniți titrarea cu o singură apăsare a tastei), ecran tactil color cu cristale lichide de 4,3 inchi, meniu în limba rusă, control intuitiv cu butoane de pornire rapidă. Tipuri de titrare: acido-bazică, redox, voltametrică, argentometrică.
Tipuri de titrare: la punctul final, la punctul de echivalență, înainte, invers, titrare cu probă martor.
Ajustarea flexibilă a parametrilor de titrare, metodele de determinare a titrului încorporate, calibrarea senzorului, parametrii prestabiliți pentru titrari rapide, normale și atente.
Ghid de instalare EasySetup încorporat în titrator. Setul de titrare include tot ce este necesar pentru a începe titrarea: electrod pH combinat EG11-BNC, biuretă de 20 ml, suport de titrare, agitator magnetic, pahare de 100 ml (10 buc.). Electrozii pentru titrari argentometrice, redox si voltametrice trebuie comandati suplimentar. Opțional poate fi comandat un set special de probe standard VPac pentru evaluarea erorilor de titrare. Posibilitate de conectare a unei imprimante, cântare, calculator, software EasyDirect (până la 3 titratoare). Interfețe: USB-A, USB-B, Mini-DIN pentru conectarea unui agitator, BNC (pentru conectarea unui electrod), intrare senzor de temperatură.

 

Suntem Distribuitori Oficiali Mettler Toledo în Republica Moldova.
Garanție 12 luni.

    195.700,00LPreț
    bottom of page