top of page
Testere pentru depistarea OMG și glifosatului din soia/porumb/rapiță

Testere pentru depistarea OMG și glifosatului din soia/porumb/rapiță

          Un OMG este un organism al cărui genotip a fost modificat artificial prin inginerie genetică. Modificări ale materialului genetic (ADN) nu ar fi posibile prin reproducere sau recombinare naturală. În Moldova, cultivarea cerealelor modificate genetic nu este permisă, dar se întâmplă destul de des. În plus, OMG-urile trebuie analizate și testate cu atenție înainte de a intra pe piețele mondiale. Bumbac, porumb, soia, rapiță, muștar: detectarea OMG-urilor în aceste culturi folosind teste rapide de identificare a OMG-urilor vă va încânta cu rezultate precise, relativ ieftin și rapid.

LFD-urile cu flux lateral OMG sunt disponibile în două formate: testarea semințelor și a plantelor și testarea alimentelor și a cerealelor furajere.

            Principalele avantaje ale acestei metode sunt costul redus, viteza de testare „aici și acum”, fiabilitatea rezultatelor fără echipamente de laborator voluminoase.

           Trusele de testare pentru probe în vrac (în special soia, porumb și canola) sunt concepute pentru a determina calitativ proteina prezentă în Roundup Ready (RR). Kiturile detectează o unitate de Roundup Ready la 1000 de boabe de recoltă testată (0,1%). Timpul total pentru o astfel de analiză este de 10 minute.

          Glifosatul (ingredientul activ este comercializat sub marca Roundup) este componenta principală a celor mai comune erbicide biologic active cu spectru larg. Este folosit pentru combaterea buruienilor perene. Potrivit revistei științifice Environmental Sciences Europe, glifosatul este erbicidul cel mai intens utilizat din istoria chimizării agricole. În Moldova, această substanță este, de asemenea, utilizată în mod constant.

              Testele Gold Standard Diagnostics sunt concepute pentru a determina glifosatul în cel mai scurt timp posibil de către un operator fără experiență de laborator. De acum înainte, limitele de detecție în apă sunt de 0,5 ppb, ceea ce le face și mai sensibile și mai fiabile. Testele fac posibilă determinarea glifosatului în alimente și alte matrice - grâu, orz, ovăz, cereale, zahăr granulat, boabe de cafea verde, miere, linte, paste, soia, fasole albă. În mai puțin de o oră veți obține un rezultat fiabil la un cost scăzut și practic fără pregătire a probei.

 

Avem următoarele modele de testere:

1. Calitativ OMG(0,1%): soia și rapiță (100 testere) = 5500 (fabricat în India)

2. Calitativ OMG(0,1%): porumb și bumbac (100 testere) = 5500 lei  (fabricat în India)

3. Cantitativ OMG(0,05-0,1%):soia și rapiță (100 testere) = 5500 (cu utilizarea utilajului RapidScan)

4. Cantitativ OMG(0,1%): porumb(100 testere) = 5500 lei  (cu utilizarea utilajului RapidScan)

5. Micotoxinele Aflatoxins (20 testere) = 5600 lei (fabricat în Ungaria)

6. Micotoxinele Deoxynivalenol (20 testere) = 5600 lei (fabricat în Ungaria)

https://www.youtube.com/watch?v=KV4KXo4xfVU

7. Total (Glifosat): 20 testere = 16700 lei  (fabricat în SUA)

https://www.youtube.com/watch?v=LbmaI8c6VSE

8. Pretul analizatorului RapidScan: 69700 lei (fabricat în SUA)

https://www.youtube.com/watch?v=KV4KXo4xfVU

 

Suntem distribuitori oficiali Gold Standard Diagnostics în Republica Moldova

    5.500,00LPreț
    bottom of page