top of page
Stație de bază GNSS RTK 50km - Geometer

Stație de bază GNSS RTK 50km - Geometer

Stația de bază poate fi utilizată ca receptor și transmițător care transmite corecții prin satelit către orice rover RTK. Prezența a două frecvențe L1 și L2 asigură un nivel ridicat de precizie și timp de inițializare - timpul necesar receptorului pentru a obține o soluție atunci când lucrează în modul RTK. Acest lucru vă va permite să vă concentrați complet asupra muncii dvs., deoarece puteți fi întotdeauna sigur de fiabilitatea echipamentului. Stația de bază poate fi configurată ca statică, cu coordonatele de referință la punctul de instalare și poate fi folosită și ca stație de bază mobilă cu calibrare automată a poziției. Are o baterie încorporată pentru alimentare de sine stătătoare sau de rezervă și poate funcționa până la 30 de ore cu baterii la o temperatură de +22 de grade.

Stația de bază poate fi integrată într-o rețea RTK cu transmiterea unui semnal de corecție cu o rază de 50 km sau mai mult, cu crearea unei soluții de rețea CEA MAI APROPIE. Precizia de poziționare a soluției de rețea este considerată a fi de aproximativ 2,5 cm. Dacă lucrați cu o conexiune directă la stația de bază, eroarea variază cu o rată de 1 mm pe 1 km de distanță de la stația de bază a receptorului rover. Un număr nelimitat de rovere poate fi conectat la stația de bază GNSS RTK.

Stația de bază primește semnale prin satelit și transmite corecții de la sistemele de satelit GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, QZSS. Stația de bază este compatibilă cu receptoare ale oricărui producător, care pot primi corecții prin protocolul RTCM v3:

- CLAAS
- NovAtel
- Trimble
- Leica
- Topcon
- Java
- Sud
- Stonex
- Autodirecție FJ Dynamics
- Emisferă
- ComNav
- Sud
- Emlid
- Stația de bază GNSS RTK este un instrument profesional de topografie cu un echilibru ideal între fiabilitate și cost. Stația de bază RTK transmite corecțiile prin Internetul local sau cartela SIM.

Fixare rapidă cu timp redus de inițializare, cel mai înalt grad de fiabilitate și stabilitate fac din stația de bază GNSS RTK un dispozitiv universal convenabil pentru multe aplicații în care este necesară precizia RTK absolută.

 

Suntem distribuitori Autorizați ’’Geometer’’ în Republica Moldova
Garanție Oficială de la producator 1 ani!

    78.300,00LPreț
    bottom of page