top of page
Spălător de gluten - Bastak 6100

Spălător de gluten - Bastak 6100

Este folosit pentru a determina cantitatea de gluten umed din probele de grâu și făină prin extragerea glutenului umed. Cantitatea de gluten umed din probe poate fi determinată concomitent. La nevoie, pentru a determina cantitatea de gluten umed din probe speciale, perioada de framantare si perioadele de spalare ale aparatului pot fi reglate in sensibilitatea de secunde prin intermediul butoanelor tactile de pe ecranul grafic. Aparatul poate testa și o făină integrală. Pe dispozitiv există o lumină „mix” care este aprinsă în timpul perioadei de frământare, o lumină „spălare” care este aprinsă în perioadele de spălare pentru mostrele de făină și o lumină „spălare făină” care este aprinsă în timpul perioadei de spălare pentru toate probele de masă. În etapa de instalare, informațiile companiei: numele companiei, adresa companiei, numerele de telefon și de fax ale companiei și site-ul web sunt înregistrate în memorie. Prin introducerea numelor probelor de testat se previne confuzia cu privire la probe, iar rezultatele pot fi salvate prin intermediul imprimantei interne.
Pe fiecare ieșire de imprimantă, există data, ora și numele probelor, temperatura testului, glutenul umed, indicele și valorile glutenului uscat ale probelor, în plus față de informațiile companiei. Când aceeași probă este testată, valoarea medie poate fi calculată.
Când valorile de umiditate ale probelor sunt introduse în dispozitiv, acesta oferă cantitățile de eșantion care trebuie cântărite pentru testare ca (g) grame. Dacă cantitățile de probe nu sunt corectate, poate corecta valorile de măsurare obținute în urma testului în funcție de umiditate. Dispozitivul are un ecran LCD grafic albastru. Dispozitivul are 27 de butoane funcționale. Pe ecranul dispozitivului pot fi afișate data, ora, temperatura ambiantă, numele probelor și starea de funcționare a dispozitivului (funcționare, imprimare, oprire... etc.). Determinarea mecanică a conținutului de gluten umed al făinii de grâu. Tipul metodelor: Metode generice Număr: 137/1 Analit: Conținut de gluten umed (Perten Glutomatic) Matrice: Făină de grâu Anul aprobării: 1982 Anul ultimei revizuiri: 1994 Domeniu de aplicare: Acest standard internațional specifică o metodă pentru determinarea mecanică a conținutului de gluten umed al făinii de grâu. Această metodă este aplicabilă diferitelor făinuri de grâu (fainuri comerciale și experimentale), dar nu și făinurilor de grâu. Principiu: Se prepară un aluat dintr-o probă de făină prin adăugarea unei soluții tamponate de clorură de sodiu; glutenul umed se izolează prin spălarea acestui aluat cu soluție de clorură de sodiu. Apa reziduală aderă la gluten se îndepărtează prin centrifugare iar restul se cântărește.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:

- Dimensiune: 380x370x350 mm

- Greutate: 22 kg

 

VIDEO-DESCRIERE:

https://www.youtube.com/watch?v=17VaAZN7qNw&list=TLGGmze-ByyvH6kxNjAzMjAyMg

 

Suntem distribuitori Autorizați ’’BASTAK’’ în Republica Moldova

Fabricat în Turcia cu Garanție Oficială de la producator 2 ani!

Produs 100% autentic!

    279.800,00LPreț
    bottom of page