top of page
Separator de probe pentru cerealiere

Separator de probe pentru cerealiere

            Conceput pentru a izola de doza inițială a unei greutăți medii de cereale, semințe oleaginoase, leguminoase, spre deosebire de analogii existenți, este folosit și pentru rapiță. Scopul oficial al produsului de laborator UDZ-1M este de a selecta o probă din masa necesară din proba inițială de cereale, semințe oleaginoase, leguminoase de până la 8 litri. Alocarea unui eșantion se realizează prin metoda suprafețelor egale din secțiunea de curgere a dispozitivului de-a lungul trecerii și ieșirii produsului analizat. Dispozitivul este utilizat pentru a izola porțiuni cântărite de probe de grâu, secară, orz, hrișcă, porumb, fasole, soia, ovăz, orez, mazăre, floarea-soarelui, rapiță în laboratoarele întreprinderilor primitoare de cereale, organizații de cercetare etc. utilizate pentru granule sau alte produse cu curgere liberă în alte industrii.

 

CARACTERISTICI TEHNICE:

  • Primirea volumului buncărului, l, nu mai puțin de 7,8
  • Diametru corp (intern), mm 150
  • Diametrul secțiunii (intern), mm 85
  • Dimensiuni totale, mm 1225х310х335
  • Greutate, kg, nu mai mult de 15

     

           Divizorul funcționează după cum urmează. Eșantionul mediu de cereale cu supapa 6 închisă este turnat în buncărul 5. După deschiderea supapei 6, cerealele turnate curg în cavitatea blocului de secțiuni nereglementate 4, unde este amestecat în mod repetat și împărțit în părți. Eșantionul selectat de cereale din masa necesară este scos prin deschiderea centrală a colectorului 8, iar restul de cereale prin deschiderea laterală a colectorului 8. Ambele părți ale cerealelor scoase din separator sunt colectate în recipiente care fac parte din produs. Caracteristici comparative ale dispozitivelor pentru amestecarea probelor de cereale și separarea porțiunilor cântărite BIS-1U și UDZ-1M

 

PARAMETRI (BIS-1U / UDZ-1M)

Număr de secțiuni de amestecare, buc. 1 /  2

Număr de secțiuni de divizare, buc. 1 / 4

Eroare (la separarea unei probe de 50 g de grâu de 2 kg),% ± 10 / ± 4

Greutatea minimă a eșantionului, kg 1,2 / 1,0

Greutatea maximă a probei, kg 2,5 / 4,0

 

PUNCTELE FORTE:

1. În UDZ-1M există mai multe secțiuni de amestecare și divizare, iar aceasta este o selecție mai corectă și mai precisă a greutății medii.

2. În UDZ-1M este posibil să selectați o porție de 10 grame, ceea ce este foarte important atunci când lucrați cu rapiță.

3. Acces rapid și convenabil și, cel mai important, acces complet la secțiunile de divizare și amestecare pentru verificarea și curățarea suprafețelor de lucru.

4. Design modern și funcționare ușoară.

5. - nu necesită pregătire specială a personalului de service;

6. - instalarea ușoară a separatorului în poziție verticală prin reglarea șuruburilor de susținere;

7. - viteza de obținere a unui eșantion din masa exactă;

8. - utilizarea unui separator pentru alte produse în vrac.

 

Compania Vlagomer.md este Distribuitor Oficial al producatorului ’’OLIS’ în Republica Moldova

Fabricat în Ucraina cu Garanție Oficială de la producator!

    18.900,00LPreț
    bottom of page