top of page
Separator de probe pentru cereale

Separator de probe pentru cereale

Aparatul BIS-1U (separator de cereale) este conceput pentru amestecarea unei probe de cereale și separarea probelor medii și medii zilnice de acesta, împărțirea probei medii în jumătate și separarea unei probe cu greutatea de 25, 50 și 100 g. Dispozitivul este utilizat în laboratoarele cerealelor, prelucrării cerealelor, panificației, cofetăriei și industriilor lactate. Aparatul BIS-1 U sau separatorul de cereale este un cilindru metalic cu diametrul de 250 mm, în care se disting funcțional trei părți:

• Partea superioară are un buncăr cu o capacitate de aproximativ 4,5 kg de cereale, cu o deschidere în partea inferioară a conului, care poate fi deschisă folosind un dispozitiv de blocare cu bile și un mâner (pârghie).

• A doua parte, situată sub pâlnie, constă din două dispozitive de divizare-amestecare, unul deasupra celuilalt. Fiecare dintre dispozitive constă dintr-un con și o pâlnie conectate între ele. Boabele, împrăștiate pe suprafața conului, se mișcă și, ajuns la baza sa, prin găuri intră în pâlnia conectată la con. Din acesta, bobul este turnat pe al doilea dispozitiv de divizare-amestecare, amestecat din nou. Pâlnia celui de-al doilea dispozitiv are o conductă de ramificare prin care jumătate din probă este scoasă din separator, direcționată pentru a determina natura.

• Partea inferioară (a treia) a dispozitivului este un alt dispozitiv de divizare-amestecare. De asemenea, include un con și o pâlnie, dar cu două canale de ieșire. Fiecare canal este echipat cu o clapetă mobilă pentru schimbarea dimensiunii secțiunii găurii tăiate în fundul pâlniei, ceea ce face posibilă reglarea cantității de cereale separate. Pentru a regla dimensiunea greutăților alocate, o scară digitală a sectoarelor de divizare a dispozitivelor este întărită în partea superioară a carcasei.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:

- Volumul pâlniei (cu o greutate specifică bobului de 0,75 g / cc), 4.0 - 4.5

- Timpul mediu pentru amestecare si separare, min, 0,5 - 1,0

 Dimensiuni totale (diametru x înălțime), mm, 250 x 1120

 Greutate, kg, 13.8

    13.500,00LPreț
    bottom of page