top of page
Separator de proba - Pfeuffer Vario 2H

Separator de proba - Pfeuffer Vario 2H

Împărțirea obiectivă a mostrelor de cereale, semințe și alte materiale în mostre de volumul necesar într-o singură etapă. În laboratoare, divizoarele cu raporturi variabile pot fi folosite pentru a izola foarte precis probe din diverse materiale. Se economisește multă muncă manuală în comparație cu divizoarele de tip „jgheab” și „Berner”. În plus, este mai ușor să izolați o probă obiectivă din volumul dorit. Materialul se varsă prin pâlnie și cade pe un distribuitor rotativ al cărui tub ghidează materialul într-o serie de fante reglabile deschise către orificiile de evacuare a probei. Materialul care a căzut între fante este aruncat în exces.

Exemplu (modelul 2): ​​împărțirea unei probe de 4 kg în 2 probe de 1 kg fiecare (probă și duplicat). Mânerul este setat vizavi de marcajul 4 de pe scară. Pornim separatorul. Turnați materialul în pâlnie, așteptați aprox. 20 sec. Eșantionul și duplicatul sunt gata.

 

Model 1 G/1-4 pentru cereale, 1 eșantion, 4 robinete, dintre care 1, 2 sau 3 pot fi acoperite pentru a crește raportul de divizare
Model 1 F/1-4 pentru făină, identic cu 1 G/1-4, diferență în pâlnie, îndreptată la un unghi de 70°
Model 2H pentru cereale, 2 mostre (probă + duplicat)
Model 2L 2 probe, alimentator vibrant
Model 4-8 pentru cereale, selectabil de la 4 la 8 mostre
Model 8 pentru cereale, 8 mostre (opțional: raport de diviziune variabil)
Modelul 32 32 de eșantioane pentru studii round robin sau cu mai multe părți interesate
Divizorul de probe Vario 1G este, de asemenea, disponibil cu motor integrat (cilindru de poziționare) și software pentru PC asociat. Dispozitivul poate fi utilizat pentru a împărți proba originală într-o singură operațiune, prin care poate fi selectată fie o dimensiune parțială a eșantionului, fie un raport de divizare fix.

 

Accesorii suplimentare:
- Unitate de automatizare pentru lucru în combinație cu prelevatorul RAKORAF (de obicei modelul 2H)
- Alimentator vibrant pentru probe < 1 kg
- Program PC pentru împărțirea cerealelor în mostre de greutate exactă
- Sistem de transport pentru aruncarea probelor în exces

    134.300,00LPreț
    bottom of page