top of page
Refractometru - Atago Master A

Refractometru - Atago Master A

              ATAGO MASTER A este un refractometru portabil impermeabil Brix care măsoară în intervalul de la 0,0 la 32,0%. Dispozitivul are compensare automată a temperaturii (ATC) și este adăpostit într-o carcasă metalică cu un grad de protecție (IP) - 65. Refractometrul MASTER A măsoară indicele de refracție al unei soluții dintr-o probă, transformându-l într-o concentrație de zahăr în unități de procent din greutate (% Brix, cunoscut și sub numele de grade Brix) și afișează rezultatele. Refractometrele portabile, cunoscute și sub numele de contoare de zahăr, concentratoare sau contoare Brix, sunt utilizate în mod obișnuit în industria alimentară și a băuturilor, cercetare, educație, industrii geologice, chimice și de mediu și testarea apei.

              Refractometrul este adăpostit într-o carcasă robustă din metal turnat sub presiune pentru a rezista la căldură și solvenți organici. Corpul refractometrului este IP-65, cu excepția ocularului, pentru a-l proteja de jeturile de praf și apă, astfel încât instrumentul să poată fi curățat sub apă curentă sub robinet. MASTER A este echipat cu un sistem ATC pentru citiri imediate și precise, indiferent de temperatura ambiantă.

              Calibrarea poate fi monitorizată și reglată folosind șurubul de calibrare deschis și șurubelnița specială furnizată, totuși dispozitivul rămâne rezistent la apă. Vârful în formă de lingură distribuie automat eșantioanele printr-o prismă și o linie de delimitare, denumită și linie de măsurare, pentru prelevarea de probe precise și netede în porțiuni mici.

              Mânerul exterior este neted și ușor de curățat, ceea ce reduce posibilitatea de a prinde alimente și probe, evitând contaminarea care ar putea duce la ruperea sau inutilizarea instrumentului. Scara analogică Brix are un afișaj luminos, cu contrast ridicat, pentru o vizibilitate clară a limitelor scalei și a intersecțiilor liniilor de măsurare. Probele sunt vizualizate printr-un ocular focalizabil monocular cu un distanțier. Livrat cu o cutie de depozitare din plastic, cu inserție de spumă, pentru a amortiza instrumentul.

                   Refractometrele din seria MASTER sunt singurele refractometre optice portabile care sunt incluse în registrul de stat al instrumentelor de măsurare ale Federației Ruse.

 

PUNCTE FORTE:

• interval larg de măsurare de la 0,0 la 32,0%;

• protecție împotriva umezelii și a prafului IP-65;

• lizibilitatea rezultatelor datorită unui ecran clar cu contrast ridicat;

• absența contaminării care afectează munca datorită netezimii structurii;

• compensare automată a temperaturii;

• distribuția automată a probei datorită vârfului în formă de lingură;

• dimensiunea probei: 2-3 picături;

• geantă de depozitare convenabilă.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:

  • Domeniul de măsurare Brix,%: 0,0 la 32,0
  • Indicație minimă Brix,%: 0,2
  • Precizie de măsurare Brix,%: ± 0,2
  • Compensarea temperaturii, ° C: 10 ... 30
  • Dimensiuni, centimetri: 3,2 x 3,4 x 16,8
  • Greutate, gram: 90

 

Diferența între Master A și Master 53-A este ca acesta măsoara zaharoza până șa 32%(comparativ cu 53%).

 

VIDEO-DESCRIERE:

https://www.youtube.com/watch?v=ucOCrYifO9Q

https://www.youtube.com/watch?v=Ozg4bazwptA

 

Suntem distribuitori Autorizați ’’ATAGO ’’ în Republica Moldova

Fabricat în Japonia cu Garanție Oficială de la producator 2 ani!

Produs 100% autentic!

    5.260,00LPreț
    bottom of page