top of page
Ph-metru digital universal - Atago PAL-Ph

Ph-metru digital universal - Atago PAL-Ph

Ph-metrul portabil Atago Pocket este un produs inovativ, cu un electrod KCL care poate fi utilizat la infinit. Datele pot fi transmise la calculator sau mobil, prin tehnologia Wi-fi sau Bluetooth.. Dispozitivul este utilizat pe scară largă în diverse industrii, de la alimente și băuturi, până la sol.

Electrod de sticlă calitativ și sigur

         În pH-metrele convenționale, electrodul de sticlă este convex și se rupe ușor, necesitând o manipulare atentă. PAL-pH a reușit să dezvolte un electrod de sticlă robust care să reziste la sarcini grele. PAL-pH este ideal pentru utilizare în fabricile de prelucrare a alimentelor, eliminând contaminarea prin bucăți de alimente. În plus, electrodul nu necesită o soluție de stocare.

Doar 3 picături necesare pentru măsurare

           Instrumentul are nevoie doar de 0,6 ml de probă pentru a măsura pH-ul, iar timpul de măsurare este de 3 secunde. Acestea sunt avantaje care nu se regăsesc în pH-metrele de tip dip. Nu este nevoie să pregătiți un pahar pentru a stoca proba, deci nu există nicio problemă cu pregătirea și curățarea. Desigur, nu este nevoie să achiziționați un volum mare al unui standard de calibrare.

Ușor de curățat suprafața plană a celulei de măsurare, igienic

Acest pH-metru IP65 poate fi „spălat” sub apă curgătoare.

            Cele mai multe pH-metre convenționale necesită o atenție deosebită la curățare și forma complicată a secțiunii de măsurare sau a unității senzorului, dar PAL-pH este ușor de spălat și curățat, deoarece unitatea de măsurare este complet plană. PAL-pH este foarte ușor de întreținut și de curățat. Utilizarea PAL-pH ameliorează stresul zilnic.

KCl neconsumabil

          Lichidul intern al electrodului KCl este inseparabil de pH-metru. PH-metrele convenționale sunt proiectate astfel încât să curgă puțin KCl și va trebui să fie completat în mod regulat pe măsură ce curge. Ne-am propus să scăpăm de stresul pe care îl experimentau utilizatorii noștri. Am muncit din greu pentru a afla cum să prelungim viața KCl. Cu PAL-pH, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la epuizarea KCl. Mândria și efortul dezvoltatorilor ATAGO, care doreau să creeze un dispozitiv ușor de utilizat, au creat PAL-pH.

Singurul pH-metru portabil cu „funcție NFC”

            100 de valori măsurate pot fi transferate fără fir prin simpla atingere a unui cititor conectat la un smartphone sau PC. Puteți preveni greșelile și minimiza erorile umane.

Probele semisolide și vâscoase pot fi măsurate. Probele semisolide și vâscoase precum gem, jeleu, iaurt, pastă de fasole, ciocolată, ketchup de roșii, condimente, aluat de pâine, șampon, detergent, sol, etc. pot fi măsurate stabil.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:

- Raza de masurare: 0,0 ... 14,0pH

- Precizia: ± 0,1pH

- Indicația minima: 0,1pH

- Funcția ATK: 10,0 până la 40,0 ° C (compensare automată a temperaturii)

- Dimensiuni și greutate: 55 × 31 × 109mm, 100g (partea principală)

- Puncte de calibrare: 4.01, 6.86, 9.18

- Clasa de protecție: IP65, rezistent la praf și umiditate

 

VIDEO-DESCRIERE:

https://www.youtube.com/watch?v=k18ExhTKMjQ

https://www.youtube.com/watch?v=SCeyzm9EjpY

 

Suntem distribuitori Autorizați ’’ATAGO ’’ în Republica Moldova

Fabricat în Japonia cu Garanție 2 ani Oficială de la producator!

Produs 100% autentic!

    6.900,00LPreț
    bottom of page