top of page
Pfeuffer Granolyser NR

Pfeuffer Granolyser NR

Granolyser este un aparat NIR de analiză în bob întreg care se bazează pe tehnologia Diode Array pentru a determina rapid umiditatea, proteina, grăsimea, glutenul, cenușa, indice Zeleny etc.

 

Determină rapid și precis toți parametrii probei dv.

  • Volume mari de probă de 600 ml
  • Tehnologie cu rețea de diode NIR (infraroșu apropiat)
  • 1.500 scanări individuale per probă
  • Dispune de Aprobare de Model în România
  • Ecran tactil și imprimantă integrată

 

Funcționare

Se toarnă proba(600 ml) în Granolyser. Pornirea și reglările pentru măsurare se fac prin ecranul tactil. Rotorul de transport asigură o densitate constantă a probei în timpul măsurării. Proba este transportată permanent prin fața detectorului iar reflexia ei măsurată în domeniul NIR. Spectrometrul încorporat scanează în intervalul de la 950 la 1.540 nm (NIR). Spectrele înregistrate de detector sunt procesate de sistemul electronic de evaluare.
Parametrii de analiză sunt stabiliți optic în mai puțin de un minut. În funcție de produsul selectat, sunt determinați diferiți parametri: umiditate, proteină, sediment, gluten umed, conținut de ulei și amidon. Rezultatul măsurării este afișat și poate fi tipărit.

 

Conectivitate

Granolyser are o interfață de rețea și una USB pentru scaner cod de bare, tastatură sau suport de date extern USB. Cu aplicația „Granolyser Data-Server”, el poate salva date măsurate, prin rețea într-o bază de date MS Access®. Atfel poate fi stabilită rapid o comunicare prin interfața de rețea cu baza de date. Pentru prelucrarea simplă pe un PC (de ex. cu MS Excel®), toate datele măsurate pot fi exportate pe un suport de date extern USB.

    629.400,00LPreț
    bottom of page