top of page
Penetrometru digital cu GPS - ЛАН-М

Penetrometru digital cu GPS - ЛАН-М

               Penetrometrul solului „LAN-M” este un dispozitiv electronic pentru măsurarea densității solului în câmp conform standardului ASAE S313.3. Cu ajutorul densimetrului „LAN-M” veți afla rapid dacă există o problemă de compactare a solului în câmpul dumneavoastră și veți determina adâncimea tavii plugului. Aparatul are un design simplu si durabil, partea electronica este plasata intr-o carcasa impermeabila din plastic rezistent la impact. Densimetrul este alimentat de o baterie încorporată care asigură mai mult de 20 de ore de funcționare continuă. În cazul descarcării bateriei în teren, dispozitivul poate fi alimentat de la o baterie externă cu o tensiune de ieșire de 5V (așa-numitul powerbank).

                Densimetrul solului vine cu două vârfuri: un vârf cu diametrul de 1,27 cm (1/2 inchi) pentru măsurători de sol dur și un vârf cu diametrul de 1,91 cm (3/4 inchi) pentru măsurători de sol moale.

Contorul de densitate a solului „LAN-M” are o interfață intuitivă convenabilă. Informațiile sunt afișate pe un afișaj grafic color cu iluminare de fundal.

Procesul de măsurare este complet automatizat: utilizatorul trebuie doar să seteze tipul necesar de vârf, să apese butonul de pornire a măsurării și să introducă ușor densimetrul în sol. Senzorii instrumentului vor înregistra forța de introducere a densimetrului la fiecare 2,5 cm (1 inch). Citirile senzorilor în timp real sunt afișate pe afișaj. Utilizatorul are opțiunea de a selecta fie unități metrice (cm, kg/cm2) fie imperiale (inci, psi). Scara de măsurare a forței densimetrului constă din 3 intervale:
- 0-14 kg/cm2 (0-200 psi) - verde - conditii favorabile cresterii;
- 14-21 kg/cm2 (0-300 psi) - galben - conditii satisfacatoare de crestere;
- mai mult de 21 kg/cm2 (mai mult de 300 psi) - roșu - condiții nesatisfăcătoare de creștere (tavă de plug).

 

În plus, densimetrul avertizează cu un semnal sonor despre începutul și sfârșitul tavii plugului. După ce măsurarea este finalizată, afișajul va afișa un scurt raport cu parametrii tavii plugului. În plus, utilizatorului are la dispoziție un raport detaliat cu citiri luate la fiecare 2,5 cm (1 inch) și care prezintă densitatea solului în funcție de adâncime. Utilizatorul poate stoca rezultatele a peste 50 de măsurători în memoria instrumentului pentru analize ulterioare. Măsurătorile salvate sunt vizualizate în meniul instrumentului.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:
- Unități: metric cm și kg/cm2
- Britanic: inch și psi
- Interval de măsurare a adâncimii: 0-65 cm (0-26 inchi)
- Domeniul de măsurare a forței: 0-78 kg/cm2 (0-1120 psi) - pentru vârf mic,  0-35 kg/cm2 (0-500 psi) 
- Rezoluție de adâncime: 2,5 cm (1 inch)
- Rezoluția măsurării forței: 0,1 kg/cm2 (0,1 psi)
- Sarcina admisa: 120 kg
- Tipuri de virfuri: 1,27 cm - pentru teren dur: 1,91 cm - pentru sol moale
- Ecran: TFT grafic color cu iluminare de fundal
- Alimentare: Acumulator baterie
- Dimensiuni: 1060x310x80 mm
- Greutate: 3 kg

 

Suntem distribuitori oficiali si exclusivi MOTOM in Republica Moldova.

Garantie oficiala 18 luni

    17.000,00LPreț
    bottom of page