Moară de laborator LMC - 2
Moara LMC-2 este proiectata pentru măcinarea boabelor de grâu, secară și alte culturi cu un conținut de umiditate de până la 20%. Se foloseste in pregătirea eșantioanelor pentru a determina calitatea glutenului, „numărul de cădere” și alți indicatori de calitate. Moara poate fi utilizată în laboratoare de primire a cerealelor, întreprinderi de măcinare a făinii, în sistemul agricol, organizații de cercetare. Principiul de funcționare a morii se bazează pe accelerarea in centrifugă a boabelor, în care este presat pe o suprafață aspră (abrazivă) și strivit la o dimensiune de particule stabilă. Masa rezultată, trecând sita de calibrare, intră în ciclon, de unde aerul prin filtru este deversat si masa este turnată în cupa primitoare.
Caracteristicile tehnice:
- Volumul buncărului de încărcare, ml 100
- Volumul buncărului primitor al produsului de măcinat, ml 200
- Cea mai mică masă a produsului măcinat din moară, g 10
- Cea mai mare masă a produsului măcinat în același timp, g 80
- Diametrul găurilor sitelor (3 buc), mm 0,8; 1,0; 2.5
- Timp de măcinare a unei probe care cântărește 50 g, s 60
- Frecvența de rotație a corpului de lucru, rpm 15000
- Consum de energie, W 300
- Durata lucrului continuu, min 10
- Dimensiuni generale, mm 200x250x340
- Greutate, kg 7