top of page
Mini laborator (Na, K, NO3, Ca) Horiba LAQUAtwin kit 4M

Mini laborator (Na, K, NO3, Ca) Horiba LAQUAtwin kit 4M

Minilaboratorul kit-ului HORIBA LAQUAtwin 4M este echipat cu patru instrumente moderne pentru măsurarea concentrației de ioni de sodiu, concentrația de ioni de potasiu, concentrația de ioni de azotat, concentrația de ioni de calciu, precum și soluțiile tampon și de calibrare corespunzătoare.

Mini-laboratorul este fabricat de Horiba Corporation în Japonia conform celor mai înalte standarde internaționale. Setul de instrumente vine într-o carcasă robustă pentru transport și depozitare ușor.

 

Setul HORIBA LAQUAtwin 4M include:
Ionmetru HORIBA LAQUAtwin Na-11 (Na+). Un contor de buzunar care măsoară direct concentrația de ioni de sodiu a unei probe cu un volum minim de 0,3 ml (sau 0,05 ml cu un prelevator de hârtie). Senzorul plat unic măsoară, de asemenea, lichide vâscoase, mostre de gel dense. În timpul utilizării, puneți pur și simplu câteva picături de soluție de calibrare sau de probă pe senzorul plat. Această procedură economisește timp și previne pierderea probei. Furnizat cu 2000 ppm soluție de calibrare de sodiu.

Ionmetru HORIBA LAQUAtwin K-11 (K+). Singurul contor de buzunar care măsoară direct concentrația ionilor de potasiu într-o probă de 0,3 ml (sau 0,05 ml cu prelevatorul de hârtie de tip B). Senzorul plat unic al dispozitivului permite măsurarea și a lichidelor vâscoase, a probelor dense asemănătoare gelului. Nu este nevoie să folosiți pahare pentru a calibra testerul sau pentru a măsura proba. Puneți pur și simplu câteva picături de soluție de calibrare sau de probă pe senzorul plat. Furnizat cu soluție de calibrare de potasiu de 2000 ppm.

Nitratomer HORIBA LAQUAtwin NO3-11 (NO3-). Tester de buzunar pentru uz general, măsoară direct concentrația de ioni de azotat și azot de azot într-o probă cu un volum minim de 0,3 ml (sau 0,05 ml cu un prelevator de hârtie). Senzorul unic poate măsura, de asemenea, lichide vâscoase, mostre de gel dense. Pur și simplu puneți câteva picături de soluție de calibrare sau de probă pe senzorul plat. Această procedură economisește timp și previne pierderea probei. Complet cu soluție standard de azotat de 150 ppm.

Ionmetru HORIBA LAQUAtwin Ca-11 (Ca2+). Un contor de buzunar care măsoară direct concentrația ionilor de calciu dintr-o probă cu un volum minim de 0,3 ml (sau 0,05 ml cu un prelevator de hârtie). Senzorul unic vă permite să măsurați lichide vâscoase, probe dense asemănătoare gelului. Nu este nevoie de un pahar pentru a calibra instrumentul sau a măsura proba. Puneți doar câteva picături de soluție de calibrare sau de probă pe sonda plată a instrumentului. Această procedură economisește timp și salvează mostre valoroase. Furnizat cu 2000 ppm soluție standard de calciu.

 

Aplicații ale minilaboratorului (Na, K, NO3, Ca) în trusa HORIBA LAQUAtwin 4M:
- Controlul și monitorizarea sistematică a calității produselor și a proceselor tehnologice din industria farmaceutică, agricultură, industria alimentară;
- Controlul produselor din industria alimentară (legume și fructe proaspete, conserve, alimente procesate, produse lactate, legume congelate, fructe etc.)
- Analiza mineralizării apei;
- Monitorizarea calitatii apei in agricultura si cresterea vitelor;
- Controlul calității apei potabile și a apei uzate.

 

Caracteristicile și beneficiile Mini Lab (Na, K, NO3, Ca)
- Calitate înaltă a aparatului - mini-laboratorul este realizat în Japonia de corporația Horiba conform celor mai înalte standarde mondiale.
- Laboratorul este dotat cu patru aparate moderne de măsurare a concentrației de ioni de sodiu, a concentrației de ioni de potasiu, a concentrației de ioni de azotat, a concentrației de ioni de calciu.
- Se livrează complet cu soluții tampon și de calibrare adecvate.
- Ambalat într-o cutie convenabilă pentru depozitare și transport.
- Garantie: 1 an pentru tester; 6 luni per electrod.

 

VIDEO-DESCRIERE:

https://www.youtube.com/watch?v=c4R1K8NfEh8

https://www.youtube.com/watch?v=coq_v8jRnJc

https://www.youtube.com/watch?v=eoDAC4yctzI

 

SETUL CUPRINDE:

- Kit de mini-laborator (Na, K, NO3, Ca) în kit HORIBA LAQUAtwin 4M
- Ionmetru HORIBA LAQUAtwin Na-11 (Na+).
- Ionmetru HORIBA LAQUAtwin K-11 (K+).
- Nitratomer HORIBA LAQUAtwin NO3-11 (NO3-).
- Ionmetru HORIBA LAQUAtwin Ca-11 (Ca2+).
- 2 soluții standard per tester (containere de 14 ml fiecare).
- 8 baterii CR2032.
- 2 picuratoare.
- Flacon pentru clătire 60 ml.
- Manual de utilizare.

 

Suntem distribuitori autorizati HORIBA în Republica Moldova.

Garanție de la producator.

Fabricat in Japonia!

    36.980,00LPreț
    bottom of page