Măsurător de deformare a glutenului - ИДК-7
Măsurătorul de deformare a glutenului IDK-7 este conceput pentru a determina calitatea glutenului de grâu de grâu și făină de grâu de brutărie și paste de măcinat prin cantitatea de deformare a acestuia sub influența unei sarcini de o anumită valoare într-un anumit interval de timp. Contorul de deformare a glutenului IDK-7 este utilizat în laboratoarele întreprinderilor primitoare de cereale, lifturi, morile de făină, laboratoarele de inspecție a cerealelor de stat, stațiile de creștere a testării varietăților, precum și în alte întreprinderi ale căror activități necesită o evaluare a calității grâului și a produselor făcută din ea.
DOMENIILE DE UTILIZARE:
• Primirea pâinii, punctele de panificație și industriile;
• Mori de făină;
• Onspecția cerealelor;
• Întreprinderi științifice și de cercetare.
PUNCTELE FORTE:
• Construcție simplă;
• Afișaj cu cristale lichide - pe două linii;
• Afișarea solicitărilor către asistentul de laborator;
• Calibrare automată la pornirea dispozitivului;
• Măsurarea probei se efectuează în modul automat;
• Reglarea pumnilor rămâne neschimbată;
• Sistem încorporat de autodiagnosticare a procesului de lucru;
• Funcția de economisire a energiei - ieșiți în „modul de repaus”;
• Carcasă - metal;
• Protecție încorporată împotriva supratensiunilor de tensiune.
SPECIFICATII TEHNICE:
Limite de măsurare a deformării glutenului: 0 - 150,7 un.
Cantitatea de sarcină deformabilă: 120 g
Abaterea admisibilă a valorii sarcinii deformante: de la -2 la +2 g
Timpul de expunere a sarcinii deformante la proba de gluten: 30 ± 1 s
Ora de funcționare continuă a dispozitivului: continuu
Eroare de măsurare a valorii deformării glutenului: ± 0,3 conv. unități
Număr de calibrare: 150,7 ± 0,3un
Dimensiuni: 200x110x240 mm
Greutatea dispozitivului: nu mai mult de 1,7 kg
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE (ru):
https://altairplus.com.ua/files/files/%D0%9F%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%20%D0 % 98% D0% 94% D0% 9A-7-ru.pdf