top of page
Infrascan - 4200

Infrascan - 4200

Proiectat pentru a determina ppm. componente ale produselor lichide, vrac și paste prin măsurarea caracteristicilor optice ale probelor special preparate ale produselor analizate în regiunea infraroșu apropiat a spectrului. Analizorul INFRASKAN-4200 a fost testat la Institutul de Cercetare de Metrologie din Rusia, care poartă numele. DI. Mendeleev și a intrat în Registrul Unificat de Stat al Instrumentelor de Măsură sub Nr. 83050-21. Toate dispozitivele fabricate sunt supuse verificării inițiale și au un certificat corespunzător.

 

DOMENII DE APLICARE:
Laboratoare ale fermelor producătoare de cereale, ascensoare și puncte de primire a cerealelor, centre de ameliorare, institute de cercetare în creșterea plantelor, fabrici de furaje, întreprinderi din industria grăsimilor și uleiului, laboratoare de control și analitice ale FMC și ale altor organizații și întreprinderi legate de cercetare, evaluarea calității și certificarea cerealelor, semințelor oleaginoase, furajelor combinate etc. P.

 

CARACTERISTICI GENERALE:
       Analizează o gamă largă de indicatori de calitate (proteine/proteine, umiditate, cantitatea și calitatea glutenului (GQ), conținutul de grăsimi/ulei, capacitatea de absorbție a apei, aciditatea, valoarea peroxidului, ppm substanțelor fosforescente etc.)
        Complexul de informații și calcul încorporat și utilizarea diferitelor metode de procesare matematică (regresie liniară, PCR - regresie componente principale, PLS - metoda celor mai mici pătrate parțiale) vă permit să analizați o gamă largă de produse și să dezvoltați ecuații complexe de calibrare. Până la 1 milion de rezultate ale măsurătorilor sunt stocate în memorie.
Funcționează cu probe din substanța analizată sub formă de măcinare.
Calibrat pentru a evalua umiditatea și proteinele din cerealele integrale (grâu, orz).
Timpul de analiză durează 1-1,2 minute. Dispozitivul vă permite să obțineți rezultate pentru mai mulți indicatori într-o singură măsurare.
       Compartimentul cuvetă pentru analiza produselor în vrac, lichide și păstoase vă permite să analizați uleiurile vegetale lichide fără a utiliza dispozitive suplimentare.
Este posibil să se calculeze compoziția de aminoacizi a componentelor furajelor
Modulul de alb încorporat vă permite să determinați albul produsului simultan cu alți indicatori de calitate (umiditate, proteine, cantitate de gluten). O gamă spectrală largă (400-2500 nm) asigură măsurarea coeficientului de reflectare zonală pentru a determina albul făinii în conformitate cu metodologia GOST 26361-2013.
       Este posibil să se utilizeze analizorul ca un contor de umiditate pentru determinarea expresă a umidității peste 17%.
       Rezistența ridicată la vibrații permite lucrul atât în ​​laborator, cât și în unitățile de producție. Fixarea specială a dispozitivului la suprafață și posibilitatea instalării separate a monoblocului asigură o funcționare stabilă și fiabilă în condiții non-standard (mișcarea mării, vibrații etc.)
De fiecare dată când dispozitivul este pornit, este prevăzută autotestarea conexiunilor interne, monocromatorul și detectorul, care asigură acuratețea rezultatelor pe toată durata funcționării analizorului.
      Eroarea rezultatelor măsurătorilor obținute pe dispozitiv respectă cerințele GOST.
Pentru primirea centralizată de la distanță a informațiilor despre măsurătorile efectuate și asigurarea uniformității măsurătorilor, este posibilă organizarea rețelelor locale pe platforma EKANET. Pentru a organiza funcționarea analizoarelor în rețeaua EKANET, analizorul INFRASKAN-4200 poate fi folosit ca server pentru stocarea și transmiterea datelor.

 

Procedura de operare
1. încărcați proba de analizat în cuvă
2. selectați produsul de analizat în program
3. începe procesul de măsurare
Software-ul dezvoltat pentru analizorul în infraroșu INFRASKAN-4200 vă permite să actualizați de la distanță (prin INTERNET) calibrările instalate pe dispozitiv și să dezvoltați noi ecuații de calibrare. La elaborarea calibrărilor se folosesc diverse metode de prelucrare matematică și de analiză a datelor statistice (regresia liniară, PCR - regresia componentelor principale, PLS - metoda celor mai mici pătrate).

 

Vine cu calibrări gata făcute:

Grâu (umiditate, proteine, conținut de gluten)
Orz (umiditate, proteine)
Ulei vegetal (peroxid, aciditate)*
Soia (conținut de umiditate, proteine, ulei)**

*la cererea clientului
** stabilit pentru întreprinderile din Districtul Federal Orientul Îndepărtat
 

Pot fi instalate calibrări suplimentare:

Modul de acces la distanță vă permite să actualizați de la distanță calibrările existente, să instalați altele suplimentare și să dezvoltați noi modele de calibrare pentru produse noi, precum și, dacă este necesar, să faceți ajustări ale setărilor tehnice.

 

VIDEO-DESCRIERE:

https://www.youtube.com/watch?v=VpPiGCrfZg4

 

SETUL CUPRINDE:
Analizor infrarosu INFRASKAN-4200
Mini imprimanta

 

Suntem distribuitori oficiali INFRASCAN (EKAN) în Republica Moldova

Garanție oficială 12 luni.

    749.200,00LPreț
    bottom of page