top of page
Infrascan - 3151

Infrascan - 3151

Proiectat pentru determinarea rapidă a indicatorilor de calitate ai cerealelor, leguminoaselor, semințelor oleaginoase, furajelor și materiilor prime pentru producerea acestora și a altor substanțe prin măsurarea caracteristicilor optice ale eșantioanelor special preparate de produse analizate în regiunea infraroșu apropiat a spectrului. Laboratoare ale fermelor producătoare de cereale, ascensoare și puncte de primire a cerealelor, centre de ameliorare, institute de cercetare în creșterea plantelor, fabrici de furaje, întreprinderi din industria grăsimilor și uleiului, laboratoare de control și analitice ale FMC și ale altor organizații și întreprinderi legate de cercetare, evaluarea calității și certificarea cerealelor, semințelor oleaginoase, furajelor combinate etc. 

 

CARACTERISTICI GENERALE
Analizează o gamă largă de indicatori de calitate (proteine/proteine, umiditate, cantitatea și calitatea glutenului (GQ), conținutul de grăsimi/ulei, capacitatea de absorbție a apei, ppm de substanțe fosforescente etc.)

         Complexul de informații și calcul încorporat și utilizarea diferitelor metode de procesare matematică (regresie liniară, PCR - regresie componente principale, PLS - metoda celor mai mici pătrate parțiale) vă permit să analizați o gamă largă de produse și să dezvoltați ecuații complexe de calibrare. Până la 1 milion de rezultate ale măsurătorilor sunt stocate în memorie.
Echipat cu o cuvă universală, permițând analiza nu numai a produselor în vrac, ci și a produselor păstoase (maioneză).
         Funcționează cu probe din substanța analizată sub formă de măcinare.
Calibrat pentru a evalua umiditatea și proteinele din cerealele integrale (grâu, orz).
  Timpul de analiză durează 1-1,2 minute. Dispozitivul vă permite să obțineți rezultate pentru mai mulți indicatori într-o singură măsurare.
         Este posibil să se calculeze compoziția de aminoacizi a componentelor furajelor
Modulul de alb încorporat vă permite să determinați albul produsului simultan cu alți indicatori de calitate (umiditate, proteine, cantitate de gluten). O gamă spectrală largă (1400-2500 nm) oferă măsurarea coeficientului de reflexie zonală pentru a determina albul făinii în conformitate cu metodologia GOST 26361-2013.
          Este posibil să se utilizeze analizorul ca un contor de umiditate pentru determinarea expresă a umidității peste 17%.
         Rezistența ridicată la vibrații permite lucrul atât în ​​laborator, cât și în unitățile de producție. Fixarea specială a dispozitivului la suprafață și posibilitatea instalării separate a monoblocului asigură o funcționare stabilă și fiabilă în condiții non-standard (mișcarea mării, vibrații etc.)
De fiecare dată când dispozitivul este pornit, este prevăzută autotestarea conexiunilor interne, monocromatorul și detectorul, care asigură acuratețea rezultatelor pe toată durata funcționării analizorului.
          Eroarea rezultatelor măsurătorilor obținute pe dispozitiv respectă cerințele GOST.
Pentru primirea centralizată de la distanță a informațiilor despre măsurătorile efectuate și asigurarea uniformității măsurătorilor, este posibilă organizarea rețelelor locale pe platforma EKANET. Pentru a organiza funcționarea analizoarelor în rețeaua EKANET, analizorul INFRASKAN-3151 poate fi folosit ca server pentru stocarea și transmiterea datelor.
            Pregătirea probei pentru analiza IR nu necesită descompunerea sau extracția niciunei substanțe; principalul lucru este măcinarea produsului. Atât eterogenitatea eșantionului, cât și dimensiunea mare de măcinare duc la erori sistematice și statistice în analiză. Într-o probă nezdrobită se analizează doar suprafața boabelor, deci se pierde reprezentativitatea probei față de miezul acestora.

 

PROCEDURA DE OPERARE
Pentru a efectua măsurători, operatorul trebuie:

1. încărcați proba de analizat în cuvă
2. selectați produsul de analizat în program
3. începe procesul de măsurare
Rezultatele măsurătorilor sunt afișate pe afișajul dispozitivului. Poate fi transferat la o imprimantă de birou printr-o rețea locală (acces de la distanță) sau imprimat pe imprimanta inclusă în pachetul de livrare. Software-ul dezvoltat pentru analizorul infraroșu INFRASKAN-3151 vă permite să actualizați de la distanță (prin INTERNET) calibrările instalate pe dispozitiv și să dezvoltați noi ecuații de calibrare. La elaborarea calibrărilor se folosesc diverse metode de prelucrare matematică și de analiză a datelor statistice (regresia liniară, PCR - regresia componentelor principale, PLS - metoda celor mai mici pătrate).

 

Vine cu calibrări gata făcute:

Grâu (umiditate, proteine, conținut de gluten)
Orz (umiditate, proteine)
Soia (conținut de umiditate, proteine, ulei)*
* instalat pentru întreprinderile din Districtul Federal din Orientul Îndepărtat
 

Pot fi instalate calibrări suplimentare

Modul de acces la distanță vă permite să actualizați de la distanță calibrările existente, să instalați altele suplimentare și să dezvoltați noi modele de calibrare pentru produse noi, precum și, dacă este necesar, să faceți ajustări ale setărilor tehnice.

 

SETUL CUPRINDE
- Analizor infrarosu INFRASKAN-3151
- Mini imprimanta

 

Suntem distribuitori oficiali INFRASCAN (EKAN) în Republica Moldova

Garanție oficială 12 luni.

    621.600,00LPreț
    bottom of page