top of page
NA-metru Horiba LAQUAtwin NA-11

NA-metru Horiba LAQUAtwin NA-11

            Contor de sodiu Horiba LAQUAtwin NA-11 - un aparat care va ajuta la analiza acvariilor cu apa dulce (ploaie, rau, lac, din izvoare minerale calde); analiza apelor uzate, analiza solului pentru agricultura. Folosit în fabricarea berii atunci când se efectuează teste pentru prospețimea alimentelor; în laboratoarele de cercetare; pentru controlul calității medicamentelor și cosmeticelor; în stomatologie preventivă; educatie scolara etc. Măsurare precisă a concentrației ionilor de sodiu Na+ într-o singură picătură și în doar câteva secunde. În plus, puteți selecta metoda de măsurare (picurare, imersie, linguriță) în funcție de probă (solide, alimente, pulberi, geluri, hârtie, pânză, piele, pământ). LAQUAtwin NA-11 este un contor de ioni Na+ rezistent la apă, cu un afișaj LCD mare și singurul electrod plat selectiv de ioni HORIBA din lume pentru analiza microvolumului. Electrodul detașabil folosește același principiu de măsurare ca un electrod ion selectiv (ISE) convențional pentru determinarea sodiului, dar NA-11 necesită doar câteva picături (0,3 ml) pentru a efectua o analiză rapidă și precisă.

               Concentrația de sodiu dintr-o probă solidă este ușor de măsurat: pur și simplu puneți proba în contor. Pot fi analizate și probe precum lichide, paste, pulberi. NA-11 poate fi folosit ca un contor normal de sodiu prin scufundarea electrodului în lichid. În cele din urmă, banda de testare absorbantă permite testarea pe microprobe de până la 50 de microlitri.

Intervalul extins de măsurare (23 până la 2300 ppm) permite măsurarea concentrațiilor mari de ioni Na+ fără a dilua proba. NA-11 nu folosește reactivi.

           Contorul de sodiu LAQUAtwin NA-11 este foarte ușor de utilizat și de încredere. Este nevoie de doar câteva secunde pentru a măsura, făcând aceste instrumente potrivite pentru teren. Instrumentele LAQUAtwin pot fi utilizate de laborator și de tehnicieni de la fața locului. Instrumentul poate fi folosit și ca instrument de luare a deciziilor pentru controlul calității, oferind estimări instantanee ale valorilor de sodiu în multe aplicații.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:
- Măsurare simplă și rapidă a sodiului în aproape toate tipurile de solide și lichide
- Puteți selecta metoda de măsurare (picurare, imersie, cupă) în funcție de probă (solide, alimente, pulberi, geluri, hârtie, pânză, piele, pământ).
- Menținerea electrodului uscat
- Electrod înlocuibil
- Volumul minim necesar al probei măsurate este de numai 0,3 ml
- Caracteristica de calibrare automată recunoaște tampoanele și poate fi selectată de utilizator pentru calibrarea în un singur punct sau în două puncte
- ATC (funcția de compensare a temperaturii)
- LAQUAtwin este complet rezistent la apă și praf (IP67)
- Auto Hold
- Oprire automată (30 de minute)
- Volum minim de probă 0,05 ml*1, 0,3 ml sau mai mult- Limite de măsurători de la 23 la 2300 ppm (mg/l)- Interval de afișare de la 0 la 9900 ppm (mg/l)- Interval și rezoluție① 0 până la 1,0 ppm : 0,1 ppm ② 0 până la 99 ppm : 1 ppm ③ 100 până la 990 ppm : 10 ppm ④ 1000 până la 9900 ppm : 100 ppm- Calibrare în două puncte.

 

VIDEO-DESCRIERE:

https://www.youtube.com/watch?v=eJQgwKzh6Lc

 

SETUL CUPRINDE:

- Horiba LAQUAtwin NA-11

- Baterii CR2032 (2 bucăți), 1 pipetă, carcasă din plastic
- Soluție de calibrare 150 ppm (14 ml)
- Soluție de calibrare 2000 ppm (14 ml)
- 5 benzi de testare B

 

Suntem distribuitori autorizati HORIBA în Republica Moldova.

Garanție de la producator.

Fabricat in Japonia!

    9.780,00LPreț
    bottom of page