top of page
Higrometru VIT

Higrometru VIT

Higrometrele VIT-1 și VIT-2 au un interval de calibrare de 1 an.
Folosit pentru a măsura umiditatea relativă a aerului și temperatura.

Se folosește pentru măsurarea umidității relative și a temperaturii în depozite, încăperi de materiale, dud, sere, ferme de păsări. Astfel de dispozitive pot fi găsite în muzee, spitale, locuri publice, pivnițe, magazine de legume, depozite și alte locuri în care este necesar un control strict al umidității relative.

Higrometrele psicrometrice VIT-1 și VIT-2 constau dintr-o bază din plastic la care sunt atașate două termometre cu cântar, o masă psicrometrică și un alimentator de sticlă. Rezervorul termometrului cu inscripția „Umidificat” este umezit cu apă din alimentator folosind un fitil de batistă sau șifon.

Metoda de măsurare a umidității relative cu un higrometru psicrometric se bazează pe relația dintre umiditatea aerului și diferența psicrometrică - diferența dintre citirile termometrelor „uscate” și „umede”, care sunt în echilibru termodinamic cu mediul.

Faceți citiri ale termometrelor și determinați diferența dintre citiri. Apoi, în funcție de citirile termometrului „uscat” și diferența dintre citirile termometrului „uscat” și cel „umidificat”, se determină umiditatea relativă a aerului conform tabelului psicrometric.

    500,00LPreț
    bottom of page