top of page
Dulap de uscare

Dulap de uscare

            Dulapul de uscare SESH-3MU este conceput pentru uscarea cerealelor, a produselor din cereale, a semințelor de leguminoase și a semințelor oleaginoase, precum și a altor substanțe care conțin umiditate, la determinarea conținutului de umiditate prin deshidratarea unei probe a produsului într-un dulap de încălzire a aerului la o temperatură fixă și durata de uscare, urmată de determinarea pierderii în greutate a probei. Principiul de funcționare al dulapului se bazează pe uscarea uniformă a probei utilizând un flux de aer (metoda aer-termică) creat de un ventilator centrifugal și elemente de încălzire și o masă rotativă cu probe.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:

 • Modificarea SESH3MU
 • Putere cabinet, W 2000
 • Sursa de alimentare, V 220
 • Viteza de rotație a mesei, rpm 5 ± 2
 • Valorile nominale ale temperaturii controlate automat pentru procesul de uscare cu o precizie de ± 1˚, ˚С 105130
 • Încălzirea maximă admisă a camerei de uscare a dulapului, ˚С 150
 • Durata medie de încălzire a dulapului la 105˚ С – 15min
 • Durata medie de încălzire a dulapului la 130˚ С – 20min
 • Dimensiuni, mm: 520x360x360
 • Greutate, kg 23
 • Garanție, 1 an

 

Avantajul principal față de analogi este utilizarea unui controler PID extrem de eficient pentru controlul încălzirii în SESH-3MU. Datorită acestui fapt, se ia în considerare inerția termică a încălzitorului și se asigură o precizie ridicată a menținerii temperaturii setate, acces rapid la modul de funcționare și economie de energie, precum și un grad ridicat de precizie a modurilor de uscare. În acest sens, durata de viață a încălzitorului este extinsă de multe ori și nu există nicio problemă de înlocuire sau reparare. Pentru a asigura îndeplinirea cerințelor necesare pentru produs, au fost elaborate și aprobate specificațiile tehnice TU U 33.1-33506710-001: 2008 "Dulap de uscare SESH-3MU", precum și proiectarea și alte documente necesare pentru introducerea produsului specificat în productie in masa. Ca parte a asigurării funcționării în siguranță a produsului, dulapul de uscare SESH-3MU a fost testat la întreprinderea de stat „Centrul științific și tehnic„ Stankosert ”, Odessa (raport de testare nr. 07.10308.08P). Conform cerințelor DSTU 3215-95 „Certificarea metrologică a echipamentelor de măsurare”, SESH-3MU a trecut și testele metrologice la întreprinderea de stat „Ukrmetrteststandart”, Kiev, cu dezvoltarea și aprobarea procedurilor de certificare și verificare. Măsurile luate asigură utilizarea nestingherită a produsului specificat nu numai pe teritoriul Ucrainei, ci și în orice țară CSI, precum și posibilitatea atestării și verificării în orice centru autorizat de stat pentru standardizare, metrologie și certificare.

- Fiabilitate ridicată a unității de masă oferită de simplitatea designului și fiabilitatea componentelor.

- Un grad ridicat de precizie a menținerii temperaturii în camera de uscare utilizând un termostat electronic.

- Indicarea temperaturii în camera de uscare pe afișajul digital al termostatului.

- Blocarea dulapului împotriva supraîncălzirii în camera de lucru.

- Nivel de zgomot redus.

- Ieșire rapidă în modul de operare.

- Siguranță electrică sporită.

- Ușor de operat.

- Facilitate de întreținere.

 

Este utilizat în laboratoarele de ascensoare, prelucrarea cerealelor, măcinarea făinii, cerealele, hrana pentru animale, întreprinderile de panificație, instituțiile de cercetare ale complexului agroindustrial și alte organizații implicate în evaluarea calității culturilor agricole și a produselor de prelucrare a acestora.

 

Compania Vlagomer.md este Distribuitor Oficial al producatorului ’’OLIS’ în Republica Moldova

Fabricat în Ucraina cu Garanție Oficială de la producator!

  34.300,00LPreț
  bottom of page