top of page
Detector acustic de scurgeri Hikmicro AD21

Detector acustic de scurgeri Hikmicro AD21

Scurgerile de apă din țevi, corpuri sanitare și fitinguri sunt o sursă importantă de risipă de apă pentru multe gospodării. HIKMICRO AD21 este un detector de scurgeri acustice de înaltă performanță, special conceput pentru tehnicieni și instalatori. Poate identifica în mod eficient scurgerile în sistemele sanitare, rețelele de apă, precum și în proprietățile rezidențiale și comerciale.

Dispunând de patru intervale selectabile de filtre trece de bandă și până la 80 dB de amplificare, acest dispozitiv oferă o filtrare și o amplificare precisă a frecvențelor sunetului, facilitând identificarea cu precizie a punctelor de scurgere. Poate fi folosit cu senzorul său portabil și senzorul de detectare și este capabil să detecteze chiar și scurgeri neobservate, ajutând la reducerea resurselor risipite și pierderile de proprietate.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:
- Gama de frecvente 150~7500 Hz
- Raport semnal-zgomot 60 dB
- Sensibilitate -29dB, 70 mv/g
- Senzor portabil, senzor de detectare (pick-up)
- Filtre trece-bandă Frecvență joasă de interior de la 150 Hz la 3000 Hz
- Frecvență medie interioară 3000 Hz până la 6000 Hz
- Frecvență înaltă de interior 4500 Hz până la 7500 Hz
- All-pass pentru interior de la 150 Hz la 7500 Hz
- Amplificare 80 dB
- Ecran cu rezoluție 1024 × 600, ecran tactil LCD de 7 inchi
- EMMC integrat de 4 GB

- 20 de ore de stocare audio în format .waw

- Nivel de protecție Unitate principală: IP40;
- Senzor portabil: IP54;
- Senzor de detectare: IP66;

 

DOMENII DE APLICARE:

Instalații sanitare rezidențiale și comerciale: poate fi utilizat pentru a detecta rapid scurgerile în sistemele de instalații sanitare, ajutând la prevenirea daunelor cauzate de apă și a pierderii resurselor.

Utilități de apă: utilitățile de apă îl pot folosi pentru a localiza scurgerile în rețelele lor de distribuție, ajutând la conservarea apei și la reducerea costurilor de întreținere.

Proprietăți rezidențiale: proprietarii și administratorii de proprietăți pot folosi acest dispozitiv pentru a identifica scurgerile din clădirile rezidențiale, prevenind deteriorarea și facturile excesive de apă.

Proprietăți comerciale: este util pentru întreprinderi și administratorii de proprietăți comerciale să mențină integritatea instalațiilor lor și să economisească costurile cu apă.

Industrie: În instalațiile industriale, poate fi utilizat pentru a detecta scurgeri potențial periculoase în conducte și rezervoare.

Servicii de instalații sanitare: companiile de servicii de instalații pot integra acest instrument în serviciile lor pentru a oferi clienților soluții avansate de detectare a scurgerilor.

Siguranța mediului: Poate fi utilizat pentru a preveni scurgerile de substanțe chimice sau scurgerile de fluide potențial dăunătoare în medii sensibile.

            Pe scurt, detectorul de scurgeri acustice HIKMICRO AD21 are o gamă largă de aplicații în industrii variate în care detectarea rapidă și precisă a scurgerilor este esențială pentru a economisi resurse, a preveni deteriorarea și a îmbunătăți eficiența operațională.

 

SETUL CUPRINDE:
- Detector acustic de scurgeri Hikmicro AD21
- Senzor portabil
- Ecran tactil LCD
- Cască

 

Suntem distribuitori oficiali Hikmikro în Republica Moldova.

Garantie de la producator 12 luni.

Produs autentic!

    13.800,00LPreț
    bottom of page