top of page
Controler online de umiditate - Bionica

Controler online de umiditate - Bionica

          Controlerul BIONICA GSM08B AQUATEC pentru colectarea, procesarea și transmiterea datelor este un dispozitiv electronic de sine stătător conceput pentru colectarea, procesarea și transmiterea de la distanță către serverul de Internet (sau alt dispozitiv de înregistrare a datelor) a parametrilor de mediu de la diverși senzori electronici echipați cu interfețe adecvate prin intermediul standardele de comunicare disponibile. Senzorii de mediu care se conectează la controler sunt senzori meteorologici: temperatura solului, conținutul volumetric de apă din sol, temperatura aerului, umiditatea relativă și presiunea atmosferică, precum și senzorii de potențial apei (matricei) - presiunea tensiometrică a umidității solului - tensiometre electronice, etc. Controlerul BIONICA impreuna cu senzorii meteorologici si tensiometrele electronice AQUATEC formeaza o statie tensiometrica autonoma de monitorizare online - STATIA TENSIOMETRICA BIONICA (denumita in continuare - statie de tensiune BIONICA).

            Stația de tensiune BIONICA se referă la echipamente de măsurare din domeniul agriculturii, inclusiv agronomiei (tehnologii de producere a culturilor), precum și horticultură și viticultură, silvicultură și horticultură, precum și alte domenii legate de orice lucrare (măsurare) în mediu, inclusiv a solului, la tehnologia de protecție a mediului, explorare geologică, cercetare. Dezvoltare PATENTAT - „Stație tensiometrică pentru măsurarea umidității solului” (BRET UCRAINA № 142286).

Software-ul BIONICA Server Tensile Station este un sistem client-server orientat WEB care rezolvă sarcina de colectare, stocare, procesare și afișare a datelor tensiometrice de presiune a solului și a parametrilor meteorologici. În procesul de prelucrare a datelor, acesta construiește curbele de eliberare a umidității solului, care determină în detaliu relația dintre potențialul de apă și conținutul volumetric de apă, programele de udare a plantelor - datele și ratele de udare (setări suplimentare).

Toate datele sistemului sunt găzduite pe un singur server și sunt întotdeauna disponibile utilizatorului sub formă de rapoarte, grafice, tabele. Accesul la datele stocate pe server este asigurat 24/7 și stocat timp de 3 ani.

            Funcționalitatea controlerului GSM08B vă permite să conectați până la 10 senzori electronici cu semnal digital și până la 8 senzori electronici cu semnal analogic (în funcție de modificare), care sunt de obicei intervievați de controler în fiecare oră pentru a obține datele necesare. Puterea este autonomă de la o baterie reîncărcabilă, care este încărcată de un panou solar, ceea ce permite dispozitivului să proceseze în mod fiabil și stabil toate datele.

 

PUNCTE FORTE:

1. Stații disponibile pentru uz industrial în agricultură, peisaj și irigații urbane: controlerul BIONICA este de 2-3 ori mai ieftin decât omologii străini.

2. Oferiți oportunitatea creșterii eficienței luării deciziilor, reducerii semnificative a costurilor de operare în sistemele agricole.

3. Ajută la controlul formării zonei optime de umiditate la diferite adâncimi ale profilului solului în timpul udării culturilor online non-stop.

4. Faceți posibilă crearea unor regimuri optime de irigare și îngrășăminte pentru culturi, care să promoveze utilizarea rațională a apei de irigare, eliminând excesul de umiditate, să mărească randamentele și calitatea produsului, reducând în același timp costurile pentru apă, îngrășăminte, forță de muncă și energie.

5. Costuri reduse cu forța de muncă în managementul apei și regimurilor nutritive ale solului.

6. Este posibil să completați senzorii stației în timpul funcționării acestora.

7. Fiabilitate și dinamism ridicate, lucru fără weekend și pauze.

 

Condiții de funcționare a dispozitivului:

- temperatura ambiantă (domeniul de funcționare), °C: +5C / +45C

- umiditate relativă la o temperatură de + 25 ºC,% nu mai mult de 90

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:

- Material carcasa controlerului: plastic

- Masa, g: 700

- Dimensiuni de gabarit, H x L x A (cu prindere), mm: 192 x 150 x 76 (114)
- Baterie reîncărcabilă litiu-ion: 13600 mA h / Panou solar
 

Suntem distribuitori Autorizați ’’AQUATEC’’ în Republica Moldova
Produs 100% autentic!

    7.800,00LPreț
    bottom of page