top of page
Balanță hectolitrică - PH-2

Balanță hectolitrică - PH-2

             Programul de certificare și metodologia nr. 866-36-09; Metoda de verificare nr. 867-36-09 Certificat de conformitate modulul B și F. Purka litru de lucru PH-2 este conceput pentru a determina natura cerealelor (greutatea cerealelor într-un litru). Este utilizat în laboratoarele de prelevare a cerealelor, întreprinderi de prelucrare, organizații de cercetare etc. este destinat să determine masa cerealelor în 1 litru, certificat în conformitate cu DSTU 3215-95 și este utilizat în centrele de standardizare, metrologie și certificare. Se compune din următoarele unități principale: masă, măsură, umplutură, cilindru de umplere, greutate de cădere, cuțit. Măsuța servește ca bază pentru asamblarea puroiului pentru lucru. Măsura este o sticlă cilindrică cu o gaură în centrul fundului. Există o fantă pentru un cuțit în partea de sus a măsurii. Măsura este instalată în flanșa mesei.

            Umplutura este realizată sub forma unui cilindru gol cu ​​caneluri la capete. Acest lucru permite umpluturii să se potrivească perfect pe măsură. Cilindrul de umplere este instalat pe umplutură. Cilindrul de umplere are o fereastră decupată la un capăt. Aici, o pâlnie cu clapă și încuietoare este montată în interiorul cilindrului.

            Greutatea în scădere se face sub forma unui cilindru cu o canelură inelară. Cuțitul este fabricat din tablă de oțel inoxidabil cu un decupaj sub formă de unghi drept. Dacă greutatea care se încadrează se află în partea de jos a măsurii, iar cuțitul este împins în fanta măsurii, atunci volumul măsurii dintre planul superior al încărcăturii și planul inferior al cuțitului este exact de un litru. Măsuța servește ca bază pentru asamblarea puroiului pentru lucru.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:

  • Eroare de indicație, g, nu mai mult de ± 4
  • Variație de la șase măsurători, g, nu mai mult de 2,10
  • Dimensiuni totale, mm, 240x240x720
  • Greutate, kg 4,5

 

Compania Vlagomer.md este Distribuitor Oficial al producatorului ’’OLIS’ în Republica Moldova

Fabricat în Ucraina cu Garanție Oficială de la producator!

    12.990,00LPreț
    bottom of page