top of page
Cameră cu termoviziune Hikmicro Mini2Plus

Cameră cu termoviziune Hikmicro Mini2Plus

Hikmicro Mini2Plus Thermal Imaging Camera este o cameră de buzunar, pentru dispozitive Android, care transformă un dispozitiv inteligent într-un instrument de termoviziune. Mini2Plus dispune de un detector VOx foarte sensibil (NETD < 40mK) cu o rezoluție de 256 x 192 (49.152 pixeli). Frecvența de 25 Hz oferă un videoclip fluid pentru vizionarea temperaturii cu o gamă de la -20 °C la 350 °C (de la -4 °F la 662 °F) cu o precizie a temperaturii de ±2 °C (±0,5 °F) / ± 2 %.

           Mini2Plus este compatibil cu aplicația Hikmicro Viewer, oferind o legătură ușor de utilizat și o interfață între cameră și dispozitivul inteligent al operatorului. Camera permite măsurarea pe tot ecranul: punct central, punct fierbinte, punct rece, 3 puncte personalizate și 3 zone pentru măsurători rapide de temperatură. Utilizatorii pot alege între 15 palete de culori, permițând ca problemele să fie detectate mai ușor. Modul imagine Fusion combină detaliile cheie de la dispozitivul inteligent cu imaginea IR, adăugând mai mult detalii și claritate.

             Mini2Plus se atașează instantaneu la un dispozitiv inteligent Android prin interfața USB Type-C, folosind puterea furnizată de dispozitivul inteligent, ceea ce înseamnă că Mini2Plus nu are baterie, permițând o utilizare maximă. Hikmicro Mini2Plus este echipat cu o focalizare manuală care permite inspecții de la 7 cm până la 10 m (32,8 ft) distanță. Camera este la fel de capabilă să vadă obiecte mici de 0,5 mm sau obiecte mai îndepărtate care ar putea necesita o distanță sigură pentru inspecție.

Inclus cu Hikmicro Mini2Plus este un cablu prelungitor de 40 cm care conectează dispozitivul respectiv și cameră, permițând vizualizarea de la distanță și inspecția locurilor greu accesibile. Conectorul extins de 18 mm permite utilizarea atunci când un dispozitiv inteligent este acoperit cu o carcasă de protecție.

             Mini2Plus este capabil să ofere setări profesionale, cum ar fi emisivitatea, distanța și raza de acțiune a camerei termice, permițând operatorului să obțină cele mai bune imagini termice și măsurători ale temperaturii diferitelor suprafețe.

Designul mic și greutatea (24 g) ale Mini2Plus permit camerei să încapă în buzunarul utilizatorului sau în geanta de instrumente pentru o utilizare rapidă și convenabilă a camerei termice. Hikmicro Mini2Plus este clasificat IP40 și este testat la cădere până la 1 m (3,3 ft). Pe lângă garanția de trei ani și carcasa de protecție inclusă, Mini2Plus este un dispozitiv durabil și robust, care permite utilizarea într-o gamă largă de medii. Alertele audio și vizuale oferă utilizatorului o notificare instantanee atunci când temperatura depășește un nivel de alarmă prestabilit


SPECIFICAȚII TEHNICE:
- Rezoluție termică: 256 × 192 (49.152 pixeli)
- NETD: < 40 mK (@ 25°C, F#=1,0)
- Interval de temperatură de la -20 °C la 350 °C (de la -4 °F la 662 °F)
- Precizia temperaturii: ± 2°C (-20°C până la 100°C); ± 2 % (100°C până la 350°C)
- Interfață USB de tip C (Android)
- Mic 24 g Greutate
- Frecvența imaginii: 25 Hz
- Palete de culori: Alb fierbinte, Negru fierbinte, Curcubeu, Ironbow, Sepia, Culoare, Foc de gheață, -Ploaie, Roșu fierbinte, Verde fierbinte, Albastru închis, Combinat
- Nivel de protectie: IP40
- Testat la cădere la 1 m
- Cablu prelungitor pentru locuri greu accesibile
- Carcasă protectoare

 

VIDEO DESCRIERE:

https://www.youtube.com/watch?v=yJJuxl41T3s

https://www.youtube.com/watch?v=BO2hTxV1v-g&t=8s

 

SETUL CUPRINDE:
- Cameră termică Hikmicro Mini2Plus
- Prelungitor
- Adaptor USB
- Carcasă protectoare
- Ghid de inițiere rapidă

 

Suntem distribuitori oficiali Hicmicro în Republica Moldova.

Garantie de la producator 12 luni.

Produs autentic!

    5.950,00LPreț
    bottom of page