top of page
Cameră cu termoviziune Hikmicro M60

Cameră cu termoviziune Hikmicro M60

Camera portabilă HIKMICRO M60 a fost special concepută pentru aplicații de măsurare a temperaturii. Echipat cu un detector termic cu o rezoluție de 640 × 480, oferă capacitatea de a identifica eficient ținte de temperatură ridicată într-un mediu dat. În plus, joacă un rol crucial în procesul de luare a deciziilor și ajută la consolidarea măsurilor de securitate. Această soluție își găsește utilizarea principală în diverse industrii, inclusiv sectorul construcțiilor, sectorul de încălzire, ventilație și aer condiționat (HVAC), precum și industria auto, pentru a numi doar câteva.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:
- Detector termic foarte sensibil cu rezoluție de 640 × 480
- SuperIR până la 1280 × 960 (1.228.800 pixeli)
- Suport pentru palete de culori multiple
- Modul optic de înaltă calitate cu rezoluție de 8 MP
- Fuziune bispectrală a imaginii, previzualizare imagine în imagine
- Domeniu extins de măsurare a temperaturii: -20°C până la 650°C
- Precizie ridicată în măsurarea temperaturii ridicate: Maxim (±2°C/3,6°F, ±2%), pentru temperatura ambiantă 15°C până la 35°C (59°F până la 95°F) și temperatura obiectului peste 0°C ( 32°F)
- Ecran tactil LCD de 3,5 inchi cu rezoluție de 640 × 480
- Supliment de lumină laser pentru ținte termografice la distanțe lungi
- Suplimentul de lumină LED transformă dispozitivul într-o lanternă după cum este necesar
- Zoom digital continuu de la 1,0x la 8,0x
- Acceptă accesul la stocare de la distanță, descărcarea și raportarea rapidă cu aplicația

 

PUNCTE FORTE:
- Cameră termică HIK MICRO M10 și M30 Termografie în timp real: Dispozitivul detectează instantaneu temperatura și o afișează în direct pe ecran.
- Calitate optimă a imaginii: Datorită detectorului său extrem de sensibil (NETD mai mic de 35 mK), dispozitivul produce o imagine clară și precisă a țintei.
- Moduri de vizualizare variate: aveți libertatea de a selecta modul de vizionare preferat dintre opțiunile în infraroșu, optice, fuziune și imagine în imagine.
- Măsurare avansată a temperaturii: Camera identifică punctele calde și reci, permițând adăugarea a până la 10 puncte și definirea unei zone de măsurare specifice.
- Rezoluție înaltă pentru precizie maximă: Dispunând de o rezoluție în infraroșu de 307.200 pixeli, camera termică M60 oferă o vizualizare detaliată optimă.
- Modul Fusion pentru Identificare Ușoară: Dispozitivul combină vizualizările termice și optice pentru a facilita detectarea problemelor.
- Selectarea paletei și alarme: Bucurați-vă de varietatea paletelor de culori și ajustați paleta pe baza setărilor de alarmă.
- Zoom digital pentru o vedere mai atentă: utilizați nivelurile de zoom digital de 1x, 2x și 4x pentru a explora detaliile.
- Conectivitate Wi-Fi și Bluetooth funcțională: vă puteți conecta prin Wi-Fi pentru a vizualiza în direct, a captura imagini și a înregistra conținut.
- Lumină LED puternică: Echipată cu o lumină LED robustă pentru utilizare versatilă.
- Indicator laser precis: Camera este echipată cu un indicator laser pentru distanțe lungi pentru o țintire extrem de precisă.
- Stocare încorporată pentru o gestionare ușoară: dispozitivul include un modul de stocare pentru a înregistra videoclipuri, instantanee și date termice.
- Partajare în timp real pentru o colaborare perfectă: Partajați ecranul în timp real cu dispozitive mobile sau computere, cu posibilitatea de a captura și edita imagini.

 

VIDEO-DESCRIERE:

https://www.youtube.com/watch?v=v_AtZVjWwEk&t=20s

 

SETUL CUPRINDE:

- Cameră cu termoviziune Hikmicro M60
- Geanta de transport
- Manual de utilizare
- Cablu USB
- Adaptor de curent alternativ
- Stație de încărcare
- 2 baterii

 

Suntem distribuitori oficiali Hikmicro în Republica Moldova.

Garantie de la producator 12 luni.

Produs autentic!

    72.600,00LPreț
    bottom of page