top of page
Cameră cu termoviziune Hikmicro Eco-V

Cameră cu termoviziune Hikmicro Eco-V

Cameră termică Hikmicro ECO-V, cu o cameră duală, cu o cameră IR încorporată și o cameră vizibilă, permițând utilizatorilor să comute între trei moduri de imagine (termic, vizual și fuziune). Folosind modul The Fusion, operatorii pot combina detalii cheie de la o cameră vizuală de 0,3 M pixeli la o imagine IR, permițând un plus de detalii și claritate imaginilor. Hikmicro ECO-V are o cameră de 96 x 96 (9.216 pixeli) care poate fi mărită la 240 x 240 (57.600 pixeli) utilizând tehnologia Hikmicro SuperIR de îmbunătățire a imaginii atunci când vizualizați date în direct datorită frecvenței de 25 Hz a imaginii și când capturați imagini.

          Hikmicro ECO-V dispune de un IR cu un singur clic și de stocare a imaginilor vizuale, permițând utilizatorilor să salveze o imagine vizuală și termică simultan cu un singur clic. Camera permite utilizatorului să aleagă între o serie de palete de culori: White Hot, Black Hot, Rainbow, Ironbow, Redhot, Fusion & Above Alarm, astfel încât scala de culoare corectă să poată fi aleasă de fiecare dată. Hikmicro ECO-V se mândrește cu o vizualizare a câmpului de 50º care permite scanarea rapidă a unor suprafețe mari în mai multe medii, cum ar fi inflamația aerului, scurgerile de apă și problemele de izolație. Hikmicro oferă utilizatorilor o cameră cu imagine termică care este capabilă să detecteze temperatura între -20°C (-4°F) și 550°C (1022°F), cu o precizie a temperaturii de până la +/-2°C (+ /-3,6°F) sau +/-2% din citire. Ecranul LCD de 2,4" afișează imagini radiometrice pe tot ecranul și urmărește automat punctele maxime/minime și centrale pentru a identifica rapid și ușor discrepanțele de temperatură. Precizia este îmbunătățită și mai mult datorită indicatorului laser de clasa II care arată utilizatorilor punctul central al țintei alese.

             Hikmicfro ECO-V are o baterie reîncărcabilă cu o autonomie de 8 ore. Setările de oprire automată păstrează și mai mult durata de viață a bateriei, permițând o utilizare de zile întregi pe teren.

              Hikmicro ECO-V este o cameră de imagine termică robustă și durabilă datorită gradului său de protecție IP54, protejând camera de pătrunderea prafului și a apei. Testat la cădere până la 2 m și cu o garanție de trei ani de la producător, utilizatorii au liniște că camera este construită pentru a fi folosită chiar și în cele mai dificile medii.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:
- Rezoluție IR: 96 x 96 (9.216 pixeli)
- SuperIR 240 x 240 (57.600 pixeli)
- Cameră IR și cameră vizibilă încorporate, permițând comutarea între 3 moduri de imagine (Termic/Vizual/Fusion)
- Salvați imagini vizuale și termice simultan cu un singur clic
- NETD: <50 mK (@25ºC, F#=1,0)
- Frecvența imaginii: 25 Hz
- Măsurători de temperatură pentru punct central, punct fierbinte, punct rece
- Frecvența imaginii de 25 Hz
- Indicator laser clasa II
- Memorie flash încorporată de 4 GB pentru aproximativ 30.000 de fotografii
- Până la 8 ore de utilizare continuă
- Clasament IP54
- Cădere testată la 2 m
- Șase palete de culori: Alb fierbinte, Negru fierbinte, Curcubeu, Ironbow, Red Hot, Fusion
- Distanță minimă de focalizare de 0,1 m
- Rezoluție 240 × 320, ecran LCD de 2,4 inchi
- Număr de piesă Hikmicro: HM-TP30-1AQF-Eco-V

 

VIDEO-DESCRIERE:

https://www.youtube.com/watch?v=RBt4Gg8xH6M

https://www.youtube.com/watch?v=vyJSs20sBFU

 

SETUL CUPRINDE:
- Cameră termică Hikmicro ECO-V
- Cablu USB 2.0 A la USB tip C
- Ghid de inițiere rapidă
- Certificat de calibrare

 

Suntem distribuitori oficiali Hikmicro în Republica Moldova.

Garantie de la producator 12 luni.

Produs autentic!

    4.530,00LPreț
    bottom of page