top of page
Cameră cu temroviziune Hikmicro SP60

Cameră cu temroviziune Hikmicro SP60

Camera termică cu obiectiv basculant HIKMICRO SP60 are o sensibilitate termică ridicată (NETD < 30 mK), un detector HIK MICRO V0x de înaltă rezoluție (640 x 480) și calibrare a temperaturii până la 650°C. Această cameră termică flexibilă și ergonomică oferă un vizor electronic și o lentilă rotativă la 180°, facilitând operatorii inspecțiile lungi în aer liber. Funcțiile avansate, cum ar fi adnotările busolei, GPS, zoom digital continuu și chiar nivelarea cu un singur clic permit profesioniștilor din domeniul imaginilor termice să monitorizeze cu ușurință echipamentele și să găsească rapid semne de defecțiune a echipamentului. Cu aplicația gratuită HIKMICRO Viewer sau software-ul HIKMICRO Analyzer, transferați, analizați, partajați imaginile dvs. termice și generați rapoarte intuitiv.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:
Camera termica de inalta rezolutie
Un detector HIK MICRO VOx extrem de sensibil (NETD <30 mK) cu o rezoluție IR de 640x480 (307200 pixeli), oferă o imagine termică distinctă a țintei.

Reduceți strălucirea soarelui
Vizorul electronic OLED de 1024x768 și ecranul tactil LCD color de 5" cu luminozitate automată facilitează inspecțiile în aer liber în condiții dificile de lumină.

Lentile și ecran flexibil rotativ
Ecranul rotativ la 90° cu orientare automată și lentila rotativă la 180° facilitează vizualizarea zonei din jurul, între, deasupra sau sub țintă.

Focalizare rapidă într-o secundă
Suportul pentru 4 moduri de focalizare (focalizare manuală, focalizare automată continuă, focalizare automată și focalizare asistată cu laser) și focalizarea rapidă de o secundă economisesc timp, oferind imagini mai clare, ceea ce are ca rezultat măsurători de temperatură mai precise.

Zoom digital continuu
Zoomul digital continuu de la 1.0x la 12.0x oferă imagini mai detaliate.

Adnotări de imagine multiple
Pe lângă suportul pentru adnotări vocale și text, funcțiile GPS și busolă adaugă automat informații despre locație și direcție imaginii, ajutând la îmbunătățirea eficienței și productivității inspecției.

Gamă largă de lentile interschimbabile
Sunt disponibile lentile interschimbabile L8, L12, L25 și L50. Diferitele lentile au câmpuri vizuale diferite, oferindu-vă mai multe opțiuni pentru diferite scenarii de aplicare.

Mai multe moduri de nivel și scară
Suportă 3 moduri de nivel și scară (manual, automat și cu o singură atingere) pentru a îmbunătăți instantaneu contrastul imaginii și a evidenția problemele potențiale.

Cameră termică SP60
Software de analiză HIK ANALYZER:
IVMS4800 - Software de analiză HIKVISION HIK MICRO

Cu software-ul de analiză HIK ANALYZER, analizați măsurătorile de temperatură efectuate cu camerele dvs. termice. Se ocupă de analiză, de editarea fotografiilor tale (Palete, parametri de măsurare etc.) și de scrierea rapoartelor tale.

Rezoluție termică: 640 x 480 (307.200 pixeli),
NETD: < 30 mK (@25°C, F# = 1,0)
Interval de temperatură: de la -20 la 650°C (de la -4°F la 1202°F)
Precizie: ±2°C/3.6°F, ±2%
Ecran rotativ la 90° și lentilă rotativă la 180°
Vizor electronic OLED de 1024 x 768 și afișaj LCD color de 5 inchi cu luminozitate automată
Zoom digital continuu de la 1 la x12
Nivelare manuală, automată și continuă cu 1 clic
Focalizare manuală, focalizare automată continuă, focalizare automată și focalizare asistată cu laser
GPS, BDS, GLONASS sau GALILEO și funcție de adnotare busolă
Frecvența cadrelor 25 Hz
Cameră optică de 8MP
Camera garantată 3 ani - Detector garantat 10 ani
Pana la 4 ore de autonomie

 

VIDEO-DESCRIERE:

https://www.youtube.com/watch?v=kpn159FfPx0

 

Suntem distribuitori oficiali Hikmicro în Republica Moldova.

Garantie de la producator 12 luni.

Produs autentic!

    255.500,00LPreț
    bottom of page