top of page
Calciometru Horiba LAQUAtwin Ca-11

Calciometru Horiba LAQUAtwin Ca-11

Calciometrul Horiba LAQUAtwin Ca-11 este un dispozitiv care va ajuta la efectuarea analizei solului (evaluarea), analiza sevei plantelor (pentru evaluarea eficacității îngrășămintelor și asigurarea culturilor cu nutrienți), analiza alimentelor (pește, carne etc.), analiza salivare. Folosit în universități și laboratoare. Acesta este un contor Ca+ rezistent la ioni de calciu, cu un afișaj LCD mare și singurul electrod plat HORIBA ion-selectiv din lume pentru analiza microvolumului.

Electrodul detașabil utilizează același principiu de măsurare ca și electrodul ion selectiv (ISE) convențional pentru determinarea calciului, dar sunt necesare doar câteva picături (0,3 ml) pentru ca Ca-11 să efectueze o analiză rapidă și precisă. Concentrația de calciu din probele solide poate fi măsurată pur și simplu prin plasarea probei în contor. Pot fi analizate și probe precum lichide, paste, pulberi. Calciometrul Horiba LAQUAtwin Ca-11 poate fi folosit ca un contor normal de calciu prin scufundarea electrodului în lichid. În cele din urmă, banda de testare absorbantă permite testarea pe microprobe de până la 50 de microlitri. Gama extinsă de măsurare (40 până la 4000 ppm) permite măsurarea concentrațiilor mari fără diluare. Instrumentul Ca-11 nu folosește reactivi.

Contorul de calciu LAQUAtwin Ca-11 este foarte simplu și fiabil de utilizat. Este nevoie de doar câteva secunde pentru a măsura, făcând aceste instrumente potrivite pentru teren.

Instrumentele LAQUAtwin pot fi utilizate de laborator și de tehnicieni de la fața locului. Instrumentul poate fi folosit și ca instrument de luare a deciziilor pentru controlul calității, oferind estimări instantanee ale valorilor de calciu în multe aplicații.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:
- Măsurare simplă și rapidă a sodiului în aproape toate tipurile de solide și lichide
- Puteți selecta metoda de măsurare (picurare, imersie, cupă) în funcție de probă (solide, alimente, pulberi, geluri, hârtie, pânză, piele, pământ).
- Menținerea electrodului uscat
- Electrod înlocuibil
- Volumul minim necesar al probei măsurate este de numai 0,3 ml
- Caracteristica de calibrare automată recunoaște tampoanele și poate fi selectată de utilizator pentru calibrarea în un singur punct sau în două puncte
- ATC (funcția de compensare a temperaturii)
- LAQUAtwin este complet rezistent la apă și praf (IP67)
- Auto Hold
- Oprire automată (30 de minute)

- Volum minim de probă 0,05 ml*1, 0,3 ml sau mai mult

- Limite de măsurare40 până la 4000 ppm (mg/L); (de la 10-3 la 10-1 mol/l)Interval de afișare de la 0 la 9900 ppm (mg/l)

- Interval și rezoluție① 0 până la 1,0 ppm : 0,1 ppm ② 0 până la 99 ppm : 1 ppm ③ 100 până la 990 ppm : 10 ppm ④ 1000 până la 9900 ppm : 100 ppm

- Calibrare în două puncte

- Interval de temperatură/umiditate de funcționare de la 5 la 40˚C, 85% RH sau mai puțin (fără condensare)

 

VIDEO-DESCRIERE:

https://www.youtube.com/watch?v=LnvtCw73-N4

https://www.youtube.com/watch?v=ygjQHxdTmh0

https://www.youtube.com/watch?v=t9VhuCvcpww

 

SETUL CURPINDE:

- Calciometru Horiba LAQUAtwin Ca-11

- Baterii CR2032 (2 bucăți), 1 pipetă, carcasă din plastic
- Soluție de calibrare 150 ppm (14 ml)
- Soluție de calibrare 2000 ppm (14 ml)
- 5 benzi de testare B

 

Suntem distribuitori autorizati HORIBA în Republica Moldova.

Garanție de la producator.

Fabricat in Japonia!

    9.780,00LPreț
    bottom of page