top of page
Aparat pentru determinarea indicelui de cădere - PChP-7

Aparat pentru determinarea indicelui de cădere - PChP-7

Dispozitivul pentru determinarea numărului de cădere PCHP-7 este un nou pas în dezvoltarea tehnologiilor pentru dispozitive pentru determinarea calității cerealelor, ceea ce face posibilă ca munca laboratoarelor să fie cât mai simplă și convenabilă posibil.

Tehnologia de determinare a calității

În două eprubete viscometrice, se prepară un amestec din măcinarea făinii și apă distilată.
Tuburile se pun intr-o baie de apa clocotita iar procesul de amestecare a amestecului in interiorul tuburilor incepe cu ajutorul unor tije speciale de agitare. După agitare timp de 1 minut, mânerele dispozitivului eliberează tijele agitatorului, care încep să se scufunde în masa rezultată, scufundându-se pe fundul eprubetelor. În acest caz, dispozitivul electronic păstrează un număr, a cărui cifră finală va fi numărul de cădere determinat. În timpul funcționării aparatului, capacul băii de apă trebuie să fie răcit constant pentru a condensa aburul pentru a reduce pierderile de apă.
În dispozitivul PCHP-7, această problemă este rezolvată structural după cum urmează: dispozitivul are două furtunuri, unul pentru conectarea la o sursă de apă de la robinet, de unde intră în circuitul de răcire, al doilea - pentru conectarea la un canal de canalizare, unde apa incalzita curge din circuitul de racire. O nouă etapă de dezvoltare pentru a salva resursele de apă ale țării, iar multe întreprinderi introduc noi tehnologii de economisire a resurselor și instalează contoare de apă. În noul dispozitiv PChP-7, aceste probleme sunt rezolvate într-un mod cardinal. Instrumentul folosește un ciclu închis de răcire a capacului cu baie de apă cu un sistem de răcire de înaltă eficiență încorporat. Toate acestea fac ca dispozitivul să fie complet autonom și economisește până la 1000 de litri de apă de la robinet pe zi, ceea ce este esențial în laboratoarele moderne. În plus, dispozitivul poate fi utilizat în locuri în care nu există alimentare centralizată cu apă, de exemplu, în laboratoare de teren și în condiții de teren.

    167.320,00LPreț
    bottom of page