top of page
Aparat  măsurare gradului de alb - ВББ-1М

Aparat măsurare gradului de alb - ВББ-1М

Contorul de alb al făinii VBB-1M este un dispozitiv de laborator staționar pentru măsurarea expresă a albului făinii de grâu în conformitate cu GOST 46.004-99 (GOST 26361-86). Este utilizat în laboratoarele de inspecții de cereale de stat, mori, brutării și întreprinderi comerciale.

Din punct de vedere structural, contorul de alb al făinii VBB-1M constă dintr-o unitate electronică cu un cap fotometric la distanță și o celulă de măsurare. Rezultatele măsurătorilor sunt afișate pe un afișaj digital LCD în unități convenționale de alb conform scalei de alb R3-BPL. Aparatul este simplu și ușor de utilizat. Este necesar să pregătiți și să umpleți celula de măsurare cu cantitatea de făină specificată în pașaport. Înainte de a începe măsurarea, instrumentul este calibrat. Operatorul instalează capul fotometric în celula de calibrare, verifică și, dacă este necesar, cu ajutorul regulatorului, setează valoarea cunoscută anterior a albului plăcii de calibrare (numărul de calibrare). După aceea, măsurarea albului făinii se efectuează în trei puncte prin fereastra din celula de măsurare. La sfârșitul măsurătorilor, utilizatorul calculează valoarea medie a albului probei de făină.

Inițial, contorul de alb al făinii VBB-1M este setat să măsoare albul făinii de grâu. La cerere, este posibilă instalarea suplimentară gratuită a unui cântar pentru măsurarea albului făinii de secară.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:

- Interval de măsurare al albului făinii, unități convenționale 12-65
- Eroarea de măsurare absolută, unități convenționale ±2
- Tip indicator Afișaj cu cristale lichide (LCD)
- Rezoluție de măsurare, unități convenționale 0,1
- Numărul de puncte de măsurare dintr-o probă 3
- Durata de măsurare a albului unei probe, nu mai mult de, min 1,5
- Durata pregătirii pentru muncă (la începutul schimbului) nu mai mult de, min 5
- Calibrarea instrumentului și metoda manuală/manuală de măsurare
- Alimentare 220V, 50Hz
- Greutate nu mai mult de 1,5 kg
- Dimensiuni totale, mm, nu mai mult de 220x160x120
- Garanția pentru dispozitiv este de 18 luni.

 

Suntem distribuitori oficiali si exclusivi MOTOM in Republica Moldova.

Garantie oficiala 18 luni

    23.800,00LPreț
    bottom of page