top of page
Analizator de umiditate - Kett KB-230

Analizator de umiditate - Kett KB-230

KB-230 măsoară prin emiterea infraroșu apropiat în planul de jos plat, rotind masa de rotație pentru a obține o uniformitate mai mare. În această metodă, variația de măsurare este redusă. Puneți proba pe fereastra de măsurare, închideți capacul de protecție împotriva luminii și apoi apăsați butonul de măsurare. Există un mod de măsurare normal, în care va fi afișată media măsurătorilor; un mod de măsurare continuă, în care se poate verifica modificarea cronologică a umidității. Nu numai vasul Petri accesoriu, celula de probă poate fi selectată din pungă sau foaie de polietilenă de unică folosință. În caz contrar, proba poate fi plasată direct. Pentru mostrele care sunt impenetrabile până la infraroșu apropiat, capacul de protecție împotriva luminii nu este necesar. Prin urmare, capacul poate fi îndepărtat și eficiența muncii se va îmbunătăți. Dacă probele sunt pregătite astfel încât să acopere în mod egal intervalul țintă de umiditate, curba de calibrare poate fi realizată doar folosind acest dispozitiv.


1. Măsurați umiditatea din alimente
Conținutul de umiditate în cereale, cafea, ceai, biscuiți, biscuiți. hrană pentru animale, pulpă de citrice, cereale uzate, ciocolată, pudră de cartofi, zahăr, boabe de soia, făină de porumb, lapte praf, brânză etc.
​​​​​

2. Măsurați umiditatea în procesarea hârtiei
Conținutul de umiditate în hârtie, acoperire, rehidratare, control ondulare, sensibil la presiune, acoperiri, topituri la cald, acoperiri cu ceară, grosimea foliei de plastic etc.


3. Măsurați umiditatea în produsele din lemn
Conținut de umiditate de densitate medie, plăci din fibre (MDF) Plăci de particule orientate (OSB), plăci din fibre, panouri dure, flakeboard, așchii de lemn, materie primă, scoarță etc.


4. Măsurați umiditatea în produsele farmaceutice
Conținutul de umiditate al pulberii, peleților, tabletelor etc.


5. Măsurați umiditatea în substanțe chimice și minerale
Conținutul de umiditate al detergenților, pudră de săpun, fulgi de săpun, minerale, ceramică, cauciuc pesmet, folie PVB, sticlă laminată, PVC, celuloză, așchii de plastic, pulberi de plastic, minereu de fier, ciment, nisip, fibră de sticlă, cretă etc.

                                                          
SPECIFICAȚII TEHNICE:
- Metodă de măsurare: Reflecție în infraroșu apropiat

- Spectroscopie: Filtru
- Diametrul de măsurare: ø25mm
- Timp de măsurare: masurare normala: 7 sec. (în funcție de setare)
- Afișează ciclul de reîmprospătare: 0,3 secunde
- Numărul de curbe analitice: 50
- Sursă de lumină: Lampă din tungsten (durată standard de viață: 20000 ore)
- Intrare/Ieșire: USB (pentru I/O PC), RS-232C (pentru ieșire de imprimantă)
- Interval de umiditate: de funcționare 5 până la 35°C (fără condens) / 30 până la 80%RH
- Alimentare: 100-240 V AC (50/60Hz), 40W
- Dimensiuni și greutate: 220(L)x415(D)x220(H), 5,4Kg / Livrare 10Kg
- Dimensiuni/Greutate: 415 (L) x 370 (D) x 226 (H) mm / 13 kg
- Accesorii: Capac de protecție împotriva luminii, Celulă de probă (placă Petri, ø90 mm), Placă de ajustare la zero, Suport pentru celule de probă, Cablu de alimentare, Siguranță (de rezervă), Primul ghid, Manual de utilizare

 

Suntem distribuitori autorizati KETT in Republica Moldova.

Garantie 2 ani de la producator.

Fabricat in Japonia.

    270.800,00LPreț
    bottom of page