top of page
Analizator de calitate Perten Inframatic 9500

Analizator de calitate Perten Inframatic 9500

Inframatic 9500 este proiectat pentru a fi utilizat la recepțiile de cereale și la laboratoarele de cereale. Aceasta înseamnă că poate rezista în medii dure și manevrări dure, că este ușor de utilizat și că are caracteristici care se potrivesc nevoilor laboratoarelor de cereale.

 

MOD DE UTILIZARE:

Selectați tipul de cereale de analizat
Se toarnă proba și se apasă „Analizează”
După analiză, rezultatele sunt afișate pe ecran și caseta de probă poate fi golită.
Analiza durează mai puțin de 30 de secunde, iar rezultatele sunt afișate pe afișajul mare.

Poziția și unghiul afișajului pot fi ajustate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Deplasați-l în sus sau în jos, înapoi sau înainte, la stânga sau la dreapta, pentru a-și optimiza poziția pentru operator. Înclinați-l la stânga, la dreapta, în sus sau în jos pentru a vedea rezultatele de unde este cel mai convenabil.

 

Analizați făina în instrumentul IM 9500 NIR

Folosind modulul opțional pentru făină, instrumentul IM 9500 NIR poate analiza făina pentru umiditate, proteine, cenușă și multe altele. Analiza făinii este rapidă și convenabilă. Pentru morarii, acest lucru transformă IM 9500 într-un analizor flexibil utilizat atât pentru clasificarea grâului primit, cât și pentru monitorizarea procesului de măcinat. Modulul de făină este format din două celule și o stație de încărcare. Pentru a analiza făina pur și simplu umpleți o celulă folosind stația de încărcare, închideți-o și introduceți-o în pâlnia IM 9500. În doar câteva secunde rezultatele analizei sunt afișate pe ecran. Este ușor, rapid și precis.
 

SPECIFICAȚII TEHNICE:

- Produse testate: Grâu, făină de grâu, orz, porumb, soia și multe alte cereale, semințe oleaginoase și făinuri.
- Parametri testati: Umiditate, Proteine, Ulei, Greutate hectolitri/Greutate de testare (opțional), Amidon, Gluten umed, Fibre, Cenușă (făină) și multe altele
- Timp de analiză ~25 s fără HLW/TW
- Dimensiunea probei 400 ml (600 ml cu modul de greutate specific HLW/TW)
- Subeșantioane Până la 20 per probă.
- Principiul analizei Rețeaua de scanare, transmisie
- Gama de lungimi de unda 570-1100 nm
- Opțiuni de regresie PLS (Partial Least Squares), ANN (rețele neuronale artificiale), HR (regresie Honigs), clasificare
- Dimensiune (L x A x A) 485 x 390 x 370 mm (485 x 390 x 510 mm cu HLW/TW)
- Greutate 34 kg (40 kg cu HLW/TW)
- Interfețe Ethernet, 4 porturi USBEcran tactil color LCD de 12 inchi
- Protecție Protejat împotriva prafului și umidității

 

PUNCTE FORTE:

- Acuratețe - Inframatic 9500 a fost proiectat cu electronice moderne și componente optice de cea mai înaltă precizie, garantând cea mai bună calitate posibilă a datelor. Combinat cu utilizarea tehnicilor avansate de chimiometrie, rezultatul este o precizie de neegalat. Optica stabilă a rețelei de scanare și calibrări fiabile garantează că veți obține întotdeauna rezultatele corecte.
- Fiabilitate - Construcția robustă a Inframatic 9500 cu modul sigilat al componentelor standardizate garantează fiabilitatea pe termen lung și face instrumentul să nu aibă practic întreținere.
- Analiză rapidă - Timpul scurt de analiză combinat cu manipularea simplă a probelor fac din Inframatic 9500 unul dintre cele mai rapide analizoare NIT de cereale integrale de pe piață.
- Rețea NIR - La clasificarea cerealelor este important să aveți control deplin asupra calibrărilor utilizate în fiecare instrument și să puteți monitoriza performanța în timp real. Prin utilizarea Ethernetului, administrarea rețelei va fi întotdeauna accesibilă 24 de ore pe zi, indiferent de locația instrumentelor. Un număr mare de Inframatics sunt operate în rețele la nivel global.
- Transferabilitate - Casa optică este prelucrată dintr-o bucată solidă de metal, ceea ce garantează că toate instrumentele sunt identice între ele. Astfel, calibrările sunt complet transferabile și toate unitățile Inframatic 9500 produc aceleași rezultate pentru aceleași probe. Calibrarea lungimii de undă este efectuată cu referințe NIST, oferind trasabilitate completă înapoi la standardele măsurabile.
- Ușor de utilizat - Ecranul tactil color mare cu meniurile sale intuitive facilitează atât operarea instrumentului, cât și citirea rezultatelor analizei - chiar și de la distanță. Am proiectat interfața cu utilizatorul pentru a face analiza cât mai rapidă și sigură posibil. Tot ce trebuie să facă operatorul este să selecteze ce tip de cereale să analizeze și să le toarne în pâlnie. Nu sunt necesare setări sau modificări manuale.

        Inframatic este gata de utilizare în rețele și un număr mare de instrumente fac parte din rețelele de cereale la nivel global. Software-ul nostru de rețea NetPlus Remote face administrarea rețelei mai ușoară decât oricând. NetPlus Remote este proiectat pentru conectarea în rețea și administrarea de la distanță a grupurilor de instrumente. Indiferent dacă gestionați doar câteva instrumente sau o rețea de o sută de instrumente, NetPlus Remote vă eficientizează sarcinile.

 

VIDEO-DESCRIERE:

https://www.youtube.com/watch?v=SxTW_IdsZ4U

https://www.youtube.com/watch?v=OWHIohaq5Xs

 

Suntem distribuitori oficiali PerkinElmer în Republica Moldova.

Garantie de la producator 12 luni.

Produs autentic!

 

    579.800,00LPreț
    bottom of page