top of page
Analizator de calitate Perten Inframatic 8800

Analizator de calitate Perten Inframatic 8800

Analizor portabil de cereale IR Inframatic 8800 este un dispozitiv unic care vă permite să analizați cereale integrale direct în câmp. Indicatorii de calitate sunt analizați la fața locului, fără a fi nevoie să trimiteți probe la un laborator și să așteptați mult timp pentru rezultate. Dispozitivul fiabil și ușor de utilizat poate fi utilizat autonom. Aparatul este livrat într-o carcasă portabilă specială. Utilizarea unei matrice de diode a făcut posibilă renunțarea la utilizarea unui monocromator în mișcare. Designul optic fără piese în mișcare permite transportul dispozitivului, menținând stabilitatea calibrărilor și acuratețea rezultatelor fără ajustări suplimentare. Un avantaj suplimentar al analizorului Inframatic 8800 este capacitatea de a mapa conținutul de umiditate, proteine ​​și alți indicatori folosind modulul GPS. Având o astfel de hartă, îți poți planifica eficient campania de recoltare, știind în ce parte a câmpului crește cerealele mai scumpe. De la an la an, primind hărți de calitate pe tot câmpul, puteți optimiza distribuția îngrășămintelor pe zonă.

 

PUNCTELE FORTE

Mobilitate.
Analizorul de cereale NIR Inframatic 8800 este un dispozitiv compact, fiabil, conceput special pentru analize pe teren. Un sistem special protejează dispozitivul de pătrunderea insectelor și rozătoarelor. O husă convenabilă vă permite să transportați cu ușurință dispozitivul și toate accesoriile necesare pentru analiză.
Dispozitivul poate funcționa pe baterie timp de până la 2 ore.
Calibrări Inframatic 8800

Analizorul Inframatic 8800 IR are calibrările necesare pentru a determina principalii indicatori de calitate ai celor mai comune culturi.

Modul GPS

Modulul GPS încorporat vă va permite să navigați prin calitatea cerealelor în diferite părți ale aceluiași câmp sau în diferite câmpuri/depozite. Aceste informații sunt importante pentru maximizarea profiturilor la recoltarea și efectuarea tranzacțiilor comerciale.


Inframatic 8800 este un dispozitiv mobil unic pentru analiza cerealelor integrale, special conceput pentru măsurători mobile rapide direct în câmp sau în alte locuri îndepărtate de laborator. Un grad ridicat de protecție împotriva prafului și umezelii permite ca dispozitivul să fie utilizat în condiții de câmp non-laboratoare. Pornirea rapidă din starea oprită și capacitatea de a funcționa pe baterie fără a vă conecta la rețea timp de până la 2 ore vă permite să efectuați rapid analizele necesare.

Perten dezvoltă independent calibrări pentru toate dispozitivele IR, fără a transfera această sarcină dificilă pe umerii utilizatorului. Primești un dispozitiv cu un set de calibrări necesare pentru principalele culturi. a sustine.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:

- Produse Cereale și semințe oleaginoase
- Parametri Umiditate, Proteine, Ulei și multe altele
- Timp de analiză ~90 s
- Dimensiunea probei ~400 ml
- Subeșantioane Până la 10 per probă
- Principiul analizei Detector cu matrice de diode, transmisie
- Gama de lungimi de unda 850-1050 nm
- Dimensiune (L x A x A) 349 x 265 x 274 mm
- Greutate 7 kg
- Interfețe 4 x porturi USB-A, 1 x port Ethernet (RJ45)
- Ecran tactil color de 5,7 inchi
- Protecție Protejat împotriva prafului și umidității
- Funcționarea bateriei ~2 ore.
- Modul GPS de poziționare, conectat prin portul USB
- Specificație temperatură ambientală. 5-45 °C

 

VIDEO-DESCRIERE:

https://www.youtube.com/watch?v=wGJN_X0-C34

https://www.youtube.com/watch?v=YEJV3jq4unw

https://www.youtube.com/watch?v=dWSuvrljMJo

 

Suntem distribuitori oficiali PerkinElmer în Republica Moldova.

Garantie de la producator 12 luni.

Produs autentic!

    290.750,00LPreț
    bottom of page