top of page
Analizator de aluat - Bastak Absograph 500

Analizator de aluat - Bastak Absograph 500

Măsoară capacitatea de absorbție a apei a aluatului și transferă datele în grafic, în plus pregătește proba de aluat pentru următorul test (testul rezistograf). Oferă informații despre proprietățile făinii dacă este potrivită pentru pâine, paste, biscuiți. Ușor de utilizat cu un design ergonomic Are un ecran tactil, sistem computerizat intern, salvează date.

Dacă este necesar, poate fi utilizat cu mouse-ul și tastatura. Are porturi de conectare RS232 si Ethernet Software-ul poate fi actualizat cu conexiune de la distanță Respectați standardele mondiale. Are o capacitate standard de amestecare a aluatului de 300 gr Este posibil să înregistrați rezultatele ca fișier PDF. Datele de testare pot fi transferate cu USB, memorie flash și imprimate. Nu necesită computer și ecran separat. Compatibil cu BASTAK Resistograph, colectează toate datele de testare împreună. Proiectat și produs într-un mod ușor de curățat. Rezultatele Absograph comparabile și echivalente cu dispozitivul Farinograph. Temperatura recipientului pentru amestecarea aluatului este reglabilă. La finalul testului pot fi colectate următoarele date; Vâscoelasticitate, Capacitatea de absorbție a apei a făinii, Stabilitatea aluatului, Timp de dezvoltare, Gradul de înmuiere

Principiu: măsurarea rezistenţei aluatului faţă de lamele instrumentului. Această rezistență este transferată pe ecranul tactil sub formă de date și grafică. Rezistența și rezultatele se schimbă depind de vâscozitatea aluatului.


SPECIFICAȚII TEHNICE:
- Putere: 230v - 50/60hz
- Volum:  520 x 570 x 560 mm
- Greutate: 91 Kg

 

Suntem distribuitori Autorizați ’’BASTAK’’ în Republica Moldova

Fabricat în Turcia cu Garanție Oficială de la producator 2 ani!

Produs 100% autentic!

    1 542 000,00LPreț
    bottom of page