top of page
Sistem de monitorizare in elevator

Sistem monitorizare în elevator - Agrolog

TMS2000

Pentru cei, care trebuie să cunoască temperaturile din elevator

Fiecare instalație de siloz are nevoie de precizie și de un sistem fiabil de monitorizare a temperaturii. TMS2000 este compus din mai multi sensori de temperatura instalati in elevator. Cu ajutorul cablurilor de extensie a sensorilor, si cu un terminal de mână profesionist, se citesc datele de temperatura. Acest sistem este flexibil și poate fi extins în orice moment. Perfect ca un sistem de pornire fiabil și ușor pentru monitorizarea temperaturilor din silozurile sau depozitele în vrac.

 

TMS2500

Pentru cei, care trebuie să cunoasca evolutia temperaturilor in elevator.

TMS2500 este un terminal manual portabil compact cu memorie încorporată pentru monitorizarea documentată a temperaturii, care include și o programa de calculator pentru a vă oferi o imagine de ansamblu rapidă. Acest sistem vă oferă, de asemenea, informații istorice detaliate. Diagrame și tabele de temperatură sunt generate pentru a permite tendințele de temperatură care sunt analizate în timp.

 

TM6000

Pentru cei care au nevoie de un sistem complet automatizat:

Profitați din plin de avantajele noii tehnologii și lăsați sistemul nostru de gestionare a calității cerealelor și a culturilor Agrolog să vă ofere instrumentele puternice de care aveți nevoie pentru a fi întotdeauna în controlul cerealelor și culturilor dumneavoastră. Agrolog de Supertech  este un sistem automatizat de monitorizare a temperaturii și a umidității pentru a vă face fluxul de lucru zilnic mai ușor și mult mai sigur.

    40.000,00LPreț
    bottom of page