Aparat pentru determinarea indicelui de cădere Perten FN1000
Perten Falling Number 1000 folosește metoda Hagberg pentru a măsura activitatea enzimei alfa-amilazei (AA) în făină, semințe și cereale. Măsurarea activității alfa-amilazei este esențială pentru asigurarea calității produsului final al diferitelor alimente de bază, inclusiv pâinea și pastele. Folosind acest instrument, puteți:
- Detectează deteriorarea germenilor- Optimizați activitatea enzimelor făinii
- Garantați calitatea cerealelor pentru comercializare
- Verificați activitatea enzimatică totală în făinuri cu suplimente de enzime fungice.
Utilizați Perten Falling Number 1000 pentru a testa:
- Alfa-amilaza- La aceste produse:
- Boabele de cereale- Făină
- Semințe
- Orz.
De ce să alegeți Perten Falling Number 1000?
- Este cea mai importantă metodă mondială de testare a alfa amilazei- Este ușor de utilizat, cu pornire automată, control automat al nivelului apei și detecție pentru temperatură și presiune atmosferică
- Este sigur de utilizat, cu o baie de apă izolată și un capac de răcire sigur la atingere
- Optimizează timpul de analiză, permițându-vă să îl setați la o valoare țintă FN, moment în care se va opri automat
- Este echipat pentru a testa făinurile cu adaos de alfa-amilază fungică
- Face corectări automate de altitudine
- Are o operare ușoară cu ecran tactil și este echipat cu mai multe porturi pentru conectivitate.
Cum functioneazã?
- Testul cu numărul de cădere (FN) transferă o probă de făină într-o substanță asemănătoare amidonului prin combinarea acesteia cu apă fierbinte. O paletă care căde testează grosimea substanței într-un timp specificat, măsurat în secunde.- FN este măsurarea timpului necesar amestecării substanței, plus timpul necesar paletei pentru a cădea prin amidonul gelatinizat al amestecului.
- Perten Falling Number 1000 eficientizează procesul numărului de cădere (FN).
Teste FN pentru:
- Activitatea enzimatică în făina de grâu
- Daune încolțite la boabele de grâu
- Capacitate de legare a apei și de absorbție a apei
- Probleme legate de manipularea aluatului
- Specificații pentru făină.
- Beneficiile testării utilizând Perten Falling Number 1000
- Măsurarea activității alfa-amilazei în ingredientele de coacere este esențială pentru optimizarea proceselor și a rezultatelor de coacere.- Cantitatea potrivită de activitate alfa-amilazei permite brutarilor să obțină volume mari de pâine cu o combinație ideală de texturi ferme și moi.
- Când Alfa Amilaza este prea scăzută, pesmetul va fi mai uscat. Când Alfa Amilaza este prea mare, aluatul rezultat va fi mai lipicios. În ambele cazuri, obțineți mai puțin volum de la coacere.
- FN gestionează riscul în coacere, ajutându-vă să obțineți o consistență de calitate a coacerii dumneavoastră și producând produse de coacere cu calitățile dorite specifice. Puteți utiliza Perten - - FN 1000 pentru a seta anumite ținte FN și pentru a înregistra ID-uri de mostre.
Instrumentul poate furniza calcule ale umidității medii, umiditate și rezultate corectate în funcție de altitudine și poate calcula amestecurile și adăugarea de malț.
- Oferă un standard uniform, recunoscut la nivel global de testare pentru fermierii, consumatorii și procesatorii de cereale.
- Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați Caliber Control.
Suntem distribuitori oficiali PerkinElmer în Republica Moldova.
Garantie de la producator 12 luni.
Produs autentic!