top of page
KA-metru Horiba LAQUAtwin K-11

KA-metru Horiba LAQUAtwin K-11

           Contorul de potasiu HORIBA LAQUAtwin K-11 este un dispozitiv care vă va ajuta să analizați solul (evaluare), analiza sevei plantelor (pentru a evalua eficacitatea îngrășămintelor și a asigura culturilor nutrienți), analiza alimentelor (pește, carne etc.) , analiză saliva. Folosit în universități și laboratoare. Acesta este un contor K+ rezistent la apă, cu un afișaj LCD mare și singurul electrod plat selectiv de ioni HORIBA din lume pentru analiza microvolumului. Electrodul detașabil folosește același principiu de măsurare ca un electrod ion selectiv (ISE) convențional pentru determinarea potasiului, dar K-11 necesită doar câteva picături (0,3 ml) pentru a efectua o analiză rapidă și precisă. Concentrația de potasiu din probele solide este ușor de măsurat: trebuie doar să plasați proba în contor. Pot fi analizate și probe precum lichide, paste, pulberi. Contorul de potasiu HORIBA LAQUAtwin K-11 poate fi folosit ca un contor convențional de potasiu prin scufundarea electrodului în lichid. În cele din urmă, banda de testare absorbantă permite testarea pe microprobe de până la 50 de microlitri. Gama extinsă de măsurare (39 până la 3900 ppm) permite măsurarea concentrațiilor mari fără diluare. K-11 nu folosește reactivi.

          Contorul de potasiu LAQUAtwin K-11 este foarte ușor de utilizat și fiabil. Este nevoie de doar câteva secunde pentru a măsura, făcând aceste instrumente potrivite pentru teren. Instrumentele LAQUAtwin pot fi utilizate de laborator și de tehnicieni de la fața locului. Instrumentul poate fi folosit și ca instrument de luare a deciziilor pentru controlul calității, oferind estimări instantanee ale valorilor potasiului în multe aplicații.

 

SPECIFICAȚII TEHNICE:
- Măsurare simplă și rapidă a sodiului în aproape toate tipurile de solide și lichide
- Puteți selecta metoda de măsurare (picurare, imersie, cupă) în funcție de probă (solide, alimente, pulberi, geluri, hârtie, pânză, piele, pământ).
- Menținerea electrodului uscat
- Electrod înlocuibil
- Volumul minim necesar al probei măsurate este de numai 0,3 ml
- Caracteristica de calibrare automată recunoaște tampoanele și poate fi selectată de utilizator pentru calibrarea în un singur punct sau în două puncte
- ATC (funcția de compensare a temperaturii)
- LAQUAtwin este complet rezistent la apă și praf (IP67)
- Auto Hold
- Oprire automată (30 de minute)
- Volum minim de probă 0,05 ml*1, 0,3 ml sau mai mult

- Limite de măsurare de la 39 la 3900 ppm (mg/l), de la 20 la 2000 kg/10a

- Interval de afișare de la 0 la 9900 ppm (mg/l)

- Interval și rezoluție① 0 până la 1,0 ppm : 0,1 ppm ② 0 până la 99 ppm : 1 ppm ③ 100 până la 990 ppm : 10 ppm ④ 1000 până la 9900 ppm : 100 ppm

- Calibrare în două puncte.

 

VIDEO-DESCRIERE:

https://www.youtube.com/watch?v=wiS7L0Blqvc

https://www.youtube.com/watch?v=sfVR7fm7USg

https://www.youtube.com/watch?v=5ZJPE8PQIh8

 

SETUL CUPRINDE:

- LAQUAtwin K-11

- Baterii CR2032 (2 bucăți), 1 pipetă, carcasă din plastic
- Soluție de calibrare 150 ppm (14 ml)
- Soluție de calibrare 2000 ppm (14 ml)
- 5 benzi de testare B

 

Suntem distribuitori autorizati HORIBA în Republica Moldova.

Garanție de la producator.

Fabricat in Japonia!

    9.780,00LPreț
    bottom of page