top of page
Despre noi - vlagomer.md

Despre noi

              Compania noastră a fost fondată în 2013, având sediul in Chișinău, str. Mircea cel Bătrân 39. Lipsa unui consultant profesionist pe piața autohtonă în domeniul analizei calității culturilor cerealiere, ne-a determinat cu pași rapizi sa ne mișcăm înainte.  Activititea noastră este bazată pe satisfacția preferințelor și nevoilor clienților din domeniul agrar, prin comercializarea utilajelor de măsurare cu înaltă precizie. Ramura de baza a companiei este de comercializare a umidometrelor de calitate.

            Suntem distribuitori autorizați la peste 30 de producători de top din domeniul agricol: Farmcomp – Wile (Finlanda), GrainSense (Finlanda), Supertech Agroline (Danemarca), Radwag (Polonia),  Draminski (Polonia), Bastak (Turcia), Pfeuffer (Germania), Step Systems (Germania), Bresser (Germania), Atago (Japonia), Kett (Japonia), Irrometer (SUA), Ohaus (SUA), Spectrum Technologies (SUA, Chicago), și alții...

             Avem spre vînzare umidometre care determină umiditatea cerealelor, nucilor, a diferitor produse alimentare, până și a fânului și solului. Cu ajutorul sondelor de prelevare, ve-ți putea cu ușurința prelua probele necesare, conform standardelor de calitate. Sondele de temperatură, sunt și ele instrumente importante care nu trebuie să lipsească din activitatea unui depozit de cereale. Cu ajutorul analizatoarelor de calitate pentru cereale, puteți determina proteina, glucidele, procentul de ulei și alți parametric importanți, fără a apela la serviciile laboratorului. Rachetele de aerare și uscare a cerealelor, vă ajută în optimizarea cheltuielilor la procesarea materiei prime.

               La noi, puteți găsi un sortiment mare de instrumente agricole, indispensabile activității fermierului modern: dulapuri de uscare; mori, microscoape și balanțe de laborator, refractometre și altele. Pe lângă utilajele agricole din domeniul cerealier, avem spre vânzare și instrumente pentru analiza solului: umidometre, tensiometre, penetrometre, Ph-metre și laboratoare mobile care determina substanțele nutritive și mineralele din sol, de origine germană. Analiza apei, deasemenea o puteți face cu multe din instrumentele pe care le avem spre vînzare.

              Suntem deschiși spre colaborare cu orice fermier și companie. Apelați-ne și specialiștii noștri vă vor recomanda soluția individuala pentru cerințele Dvs.

vlagomer-zerna-wile-78-2.png
  1. Suntem distribuitori autorizați în Republica Moldova.

  2. Avem cele mai mici prețuri din țară.

  3. Oferim garanție până la 2 ani, și post-garanție.

  4. Vă oferim o consultanță specializată în domeniu.

  5. Toate produsele le avem în stoc.

  6. Livrăm în decurs de maxim 6 ore pe întreg teritoriul Moldovei.

  7. Suntem lideri pe piața.

Șapte motive să lucrați cu noi

Adresa noastră

Adresa noastră:

Chișinău, Str. Mircea cel Bătrân 39 (Ciocana)

Tel. , Viber: 069148059

Expediat cu succes!

bottom of page