top of page
Cameră cu termoviziune Hikmicro B20

Cameră cu termoviziune Hikmicro B20

Camera de imagine termică Hikmicro B20 este o cameră termică care poate fi utilizată în diverse industrii, cum ar fi industria construcțiilor, HVAC și industria auto. Dispunând de un detector termic de 256 x 192 (49.152 pixeli) cu o sensibilitate termică <40 mK și detector optic de 2 MP. Intervalul de temperatură de -20°C și 550°C cu o precizie de ±2°C/2% (pentru temperatura ambiantă, -15°C până la +35°C și temperatura obiectului peste 0°C), toate acestea pot fi vizualizate pe 3.2 Ecran LCD color inch.

           Hikmicro B20 permite utilizatorilor să-și selecteze modul de imagine preferat din cele patru opțiuni: moduri termice, fuziune, PIP și optice și, atunci când este utilizat împreună cu setările prestabilite de măsurare: punct central, punct fierbinte, punct rece și punct presetat de utilizator, Hikmicro B20 este alegerea ideală pentru tehnicienii din multe industrii, cum ar fi construcțiile, HVAC și industria auto.

           B20 oferă o frecvență de 25 Hz, oferind video și măsurători fluide atunci când se vizualizează ținte în mișcare și se realizează panoramă între scene. Hikmicro B20 este compatibil cu software-ul Hikmicro Analyzer și cu aplicația Hikmicro Viewer datorită conectivității Wi-Fi încorporate. Folosind software-ul și aplicația, utilizatorii pot analiza informațiile termografice ale imaginilor capturate și pot genera rapoarte pentru colegi sau clienți în timp real.

          B20 oferă o frecvență de 25 Hz, oferind video și măsurători fluide atunci când se vizualizează ținte în mișcare și se realizează panoramă între scene. Hikmicro B20 este compatibil cu software-ul Hikmicro Analyzer și cu aplicația Hikmicro Viewer datorită conectivității Wi-Fi încorporate. Folosind software-ul și aplicaț